Smycka

bathamn med gronska och husfasad i bakgrunden

Nybyggda lägenheter i Gustavsberg

Nu bygger vi nya lägenheter mitt i Porslinskvarteren, bara ett stenkast från Gustavsbergs hamn. Här får du ett modernt boende i ett historiskt kvarter med en trygg och mysig småstadskänsla. I området blandas vackra vyer med affärer, lekplatser och allt du kan önska av en enkel vardag. Är det här du hittar ditt nya hem?

barn med hamn i bakgrunden

I Gustavsberg bor du nära det mesta

Här bor du tillräckligt långt bort från stan för att kunna njuta av naturen, men tillräckligt nära för att pendla till jobbet i stan. Centrala Gustavsberg når du på bara 25 minuter med buss från Slussen, och i Värmdö finns det mycket för den som gillar att vara ute i det gröna. Om du är konstintresserad hittar du Artipelag i närheten, där du kan besöka både konstutställningar och en designbutik. Smidigt nog finns här också Värmdö marknad, ett köpcentrum som med ett flertal större affärer och butiker som underlättar vardagen.

manniskor som ritar i lagenhet

Ett tryggt bostadsköp

För oss är det viktigt att det känns så tryggt som möjligt för dig. Därför ingår det alltid ett trygghetspaket med både skydd och garantier när du köper en bostad av oss.

Bo i en lägenhet med hållbart tänk

Kvarteret i Smycka kommer bestå av sex hus med en fasad av trä och skiffer, och här finns lägenheter för både stora och små. Alla hus byggs runt en grönskande innergård med vackra planteringar och stenläggningar. Här finns gott om sittplatser och barnen får plats för lek. Hur smidigt som helst!

 

Projektet byggs enligt Svanen med omtanke om människa och miljö. Husen kommer dessutom bestå av en stomme av trä, vilket innebär mindre utsläpp jämfört med betong. På grund av sin lättare vikt kräver det också mindre av mark och miljö runt omkring. Ljudet i ett trähus upplevs mycket mjukare i ett trähus, vilket är bra om du uppskattar när det är tyst och lugnt hemma.

Bostadsfakta

I Gustavsberg bygger vi kvadratsmarta lägenheter med öppen planlösning och där du kan njuta av allt från stor balkong till fullt utrustade badrum och kök.

  • Bostadstyp: Lägenheter
  • Rum: 1 - 5 rok
  • Pris: ej fastställt
  • Storlek: 27 - 117 kvm
  • Antal bostäder: 126
  • Till salu: 0 Lägenheter
  • Inflyttning: Ej fastställt
  • Säljstart: ej fastställt

Bostäder och priser

Planlosning med tre rum och kok

Hitta hem i en trea

Här möts du av en rymlig hall med goda möjligheter till förvaring. Njut av ett ljust och luftigt kök och vardagsrum, med utgång mot en rymlig balkong. Badrummet är fullt utrustat med allt du behöver, och har dessutom plats för ett badkar. Visst låter det bra?

Planlosning med fyra rum och kok

Njut av en rymlig fyra

Känn in rymden i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum! Här får du plats med ett större matbord och har utsikt i två väderstreck – dessutom har den som vill möjlighet att avgränsa mellan rummen. Du får även praktisk förvaring i allt från hallen, förrådet och den stora skjutdörrsgarderoben i ena sovrummet.

Fördel trähus

Trä är ett hållbart material med lång livslängd. Det innehåller inte några tillsatser eller giftiga ämnen och har ett mindre koldioxidutsläpp. Det är också ett tyst material där du kommer uppleva ljudet mjukare än i andra hus. Det märks redan under bygget, då det inte låter alls lika högt när det spikas och sågas i.

person på visning i nyproducerad bostad

Att köpa nyproduktion

Hur det går till att köpa en nyproducerad bostad av oss? För att göra det tryggt och enkelt för dig har vi listat det du behöver ha koll på – steg för steg.

vuxen man sitter i soffa och läser

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Kartan kan inte läsas in
Jenny Kangärde
  • Jenny Kangärde
  • Säljledare