Fröa

Pappa och två barn åker rutschkana

Hitta hem i Elinegård

Nu bygger vi nya radhus vid kalkbrottets unika natur – bara en cykeltur till centrala Malmö, Limhamn och Hyllie. Här i Elinegård växer ett barnvänligt område fram, där kompisarna kan leka med varandra med närhet till lekparker, grönområden och trygga cykelvägar. Här finns dessutom skola, förskola, matbutik och smidig service. Ja, allt du behöver för en enkel vardag som passar hela familjen.

Klimatneutrala radhus

Brf Fröa är vårt första klimatneutrala bostadsprojekt. Genom att noggrant välja vilka material som används i husens konstruktion och grund samt använda miljövänligt drivmedel i större transporter till, från och inne på byggarbetsplatsen har vi minskat utsläppen under produktionen av bostäderna.

manniskor som ritar i lagenhet

Tryggt bostadsköp

Mycket kan vara nytt när du ska köpa en nyproducerad bostad. Här kan du läsa mer om vad som gäller när du köper bostad av oss.

Genomtänkta radhus

I Brf Fröa bygger vi radhus där vi tänkt på allt. Entrévåningen bjuder på vardagsrum och kök i öppen planlösning med härliga sällskapsytor. När jobb- och skoldagen är slut är det här din familj kan samlas och umgås på kvällarna. Här finns ett modernt kök från IKEA, med tillhörande köksö som är perfekt för allt från bullbak till läxläsning. Dessutom finns här badrum med dusch, och ett med badkar på ovanvåningen – så slipper du långa köer på morgonen.

 

På ovanvåningen finns även husets sovrum och ett mysigt allrum. Där kan den som vill smyga upp och koppla av med lite egentid när det behövs. Och utanför radhuset finns både färdiglagt trädäck och gräsmatta, där barnen kan leka och grillen kan tillaga maten till sommarens ljumma utemiddagar.

Bostadsfakta

Det här blir två kvarter med tydlig miljöprofil t.ex. finns både solceller och bergvärme. Försäljningen sker i två etapper, första etappen består av hus med 5 rok på 109 kvm.

  • Bostadstyp: Radhus
  • Rum: 5 - 6 rok
  • Pris: 4 600 000 - 5 000 000 kr
  • Storlek: 109 - 132 kvm
  • Antal bostäder: 38
  • Till salu: 16 Radhus
  • Inflytt från: Preliminärt från hösten 2024

Bostäder och priser

person på visning i nyproducerad bostad

Att köpa nyproduktion

Hur det går till att köpa en nyproducerad bostad av oss? För att göra det tryggt och enkelt för dig har vi listat det du behöver ha koll på – steg för steg.

vuxen man sitter i soffa och läser

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Labinot Krasniqi
  • Labinot Krasniqi
  • Fastighetsmäklare
Kartan kan inte läsas in