Valla

vardagsrum i nyproduktion

Bo tryggt med räntegaranti

För att minska påverkan från ökade räntekostnader har bostadsrättsföreningen räntegaranti på sitt lån. Det gör det tryggare för dig och din plånbok. Läs mer på respektive lägenhet under Bostäder och priser.

Bildkälla: Dinell Johansson/Sollentuna kommun, visionsbild över området

Nyproducerade lägenheter vid Väsjön i Sollentuna

I ett unikt läge mellan två naturreservat och precis intill Väsjöbacken kommer bostadsområdet Väsjö torg växa fram. Här möter nyproduktion oändliga möjligheter till en aktiv fritid. Det är nästan så att du kommer kunna ta på dig skidorna och åka direkt ut i backen från ytterdörren. Bildkälla: Dinell Johansson/Sollentuna kommun, visionsbild över området

Området runt Väsjön

Väsjö torg ligger i Sollentuna kommun och området är lika känt för sitt naturnära läge som sin slalomskidbacke. Du kan åka nedför med både skidor och cykel, och med strövområdena runtomkring blir det en perfekt plats för dig som trivs utomhus. För att inte glömma att hela området byggs runt en sjö, med ett härligt gångstråk längs strandkanten.

Lägenheter som förenklar vardagen

Med ett unikt läge mellan två naturreservat och intill Väsjöbacken bygger vi Brf Valla. Här i Väsjö torg kan du hitta hem i ett tryggt område med fokus på gemenskap – där vardagen blir lite enklare. Lägenheterna känns luftiga med öppna planlösningar och härligt ljusinsläpp. Här bor du bekvämt med fullt utrustade badrum och kök från IKEA med praktisk förvaring. I de flesta lägenheter finns en balkong eller uteplats som vetter mot omgivningarna eller den lummiga innergården. En perfekt plats för morgonfrukosten om sommaren!

 

I Väsjö torg är det även nära både för- och grundskola och gymnasium, så det är en plats för framtiden med allt du behöver. Vill du till Stockholm City tar du dig dit smidigast via Sollentuna Centrum med pendeltåget, som bara tar 15 minuter. Med en cykeltur på 10 minuter är du i Häggvik som också erbjuder pendeltåg. Söker du butiker och service hittar du det närmast i Edsbergs centrum inte alls långt bort. I Edsberg finns också ett sportfält med bland annat tennishall, motionsspår och utegym.

Bostadsfakta

  • Bostadstyp: Lägenheter
  • Rum: 1 - 6 rok
  • Pris: 1 795 000 - 5 495 000 kr
  • Storlek: 30 - 127 kvm
  • Antal bostäder: 92
  • Till salu: 46 Lägenheter
  • Inflytt från: Från januari 2024

Bostäder och priser

manniskor som ritar i lagenhet

Ett tryggt bostadsköp

För oss är det viktigt att bostadsköpet känns så tryggt som möjligt för dig. Därför ingår det alltid ett trygghetspaket med både skydd och garantier när du köper en bostad av oss.

Ons 31 Maj

Välkommen på visning i vår visningsbod vid vändplanen vid Väsjöbacken. Anmäl dig genom att kontakta mäklaren.

Lägg till i kalendern
Anders Karlén
  • Anders Karlén
  • Fastighetsmäklare
Kartan kan inte läsas in