Valla

Bildkälla: Dinell Johansson/Sollentuna kommun, visionsbild över området

Nyproducerade lägenheter vid Väsjön i Sollentuna

I ett unikt läge mellan två naturreservat och precis intill Väsjöbacken kommer bostadsområdet Väsjö torg växa fram. Här möter nyproduktion oändliga möjligheter till en aktiv fritid. Det är nästan så att du kommer kunna ta på dig skidorna och åka direkt ut i backen från ytterdörren. Bildkälla: Dinell Johansson/Sollentuna kommun, visionsbild över området

Området runt Väsjön

Väsjö torg ligger i Sollentuna kommun och området är lika känt för sitt naturnära läge som sin slalomskidbacke. Du kan åka nedför med både skidor och cykel, och med strövområdena runtomkring blir det en perfekt plats för dig som trivs utomhus. För att inte glömma att hela området byggs runt en sjö, med ett härligt gångstråk längs strandkanten.

manniskor som ritar i lagenhet

Tryggt bostadsköp

Mycket kan vara nytt när du ska köpa en nyproducerad bostad. Här kan du läsa mer om vad som gäller när du köper bostad av oss.

Lägenheter som förenklar vardagen

Här i Väsjö torg kan du hitta hem i ett tryggt område med fokus på gemenskap – där vardagen blir lite enklare. Lägenheterna känns luftiga med öppna planlösningar och härligt ljusinsläpp. I de flesta lägenheter finns en balkong eller uteplats som vetter mot omgivningarna eller den lummiga innergården. En perfekt plats för morgonfrukosten om sommaren!

 

I Väsjö torg är det även nära både för- och grundskola och gymnasium, så det är en plats för framtiden med allt du behöver. Vill du till Stockholm City tar du dig dit smidigast via Sollentuna Centrum med pendeltåget, som bara tar 15 minuter. Med en cykeltur på 10 minuter är du i Häggvik som också erbjuder pendeltåg. Söker du butiker och service hittar du det närmast i Edsbergs centrum inte alls långt bort. I Edsberg finns också ett sportfält med bland annat tennishall, motionsspår och utegym.

Bostadsfakta

Med ett unikt läge mellan två naturreservat och intill Väsjöbacken bygger vi Brf Valla med totalt 92 lägenheter. Här bor du bekvämt i nyproduktion med fullt utrustade badrum och kök från IKEA med praktisk förvaring.

  • Bostadstyp: Lägenheter
  • Rum: 1 - 6 rok
  • Pris: 1 795 000 - 5 495 000 kr
  • Storlek: 30 - 127 kvm
  • Antal bostäder: 92
  • Till salu: 45 Lägenheter
  • Inflytt från: Från januari 2024

Bostäder och priser

Sang med bokhylla och lampa bredvid

Lägenheter med FlexRum

I det här projektet har vi några utvalda lägenheter som är utrustade med FlexRum – en flexibel lösning som trollar fram ett extra rum med ett knapptryck.

person på visning i nyproducerad bostad

Att köpa nyproduktion

Hur det går till att köpa en nyproducerad bostad av oss? För att göra det tryggt och enkelt för dig har vi listat det du behöver ha koll på – steg för steg.

vuxen man sitter i soffa och läser

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

svanens logga

Svanenmärkta bostäder

En Svanenmärkt bostad är byggd med omtanke om människa och miljö. Men vad innebär det egentligen för dig som kund?

Kartan kan inte läsas in

Ons 5 Apr

Välkommen på visning i vår visningsbod vid vändplanen vid Väsjöbacken. Anmäl dig genom att kontakta mäklaren.

Lägg till i kalendern
Anders Karlén
  • Anders Karlén
  • Fastighetsmäklare