Fröa

Bostadskvarter radhus

Radhus i barnvänliga Elinegård

Har du upptäckt Elinegård ännu? En kort cykeltur från centrala Malmö, Limhamn och Hyllie får du möjligheten att bo med familjen i helt nybyggda radhus. Här växer barnen upp i ett tryggt område med massa kompisar bland lekplatser och grönområden. Och du bor både nära stan och naturen, samtidigt som det finns skola, förskola, matbutik och service runt hörnet.

Bo smart med bergvärme och solceller

I Fröa får du ett hem för framtiden, som är bra för både miljö och plånbok. I radhusen används bland annat en effektiv bergvärmepump för både uppvärmning och varmvatten – bergvärme har en låg energiförbrukning och lång livstid. Dessutom finns det solceller på taken som kan producera en stor del av föreningens el. Smart va?

manniskor som ritar i lagenhet

Ett tryggt bostadsköp

För oss är det viktigt att bostadsköpet känns så tryggt som möjligt för dig. Därför ingår det alltid ett trygghetspaket med både skydd och garantier när du köper en bostad av oss.

Genomtänkta radhus

I Fröa bygger vi radhus där vi tänkt på allt. Entrévåningen bjuder på vardagsrum och kök i öppen planlösning med härliga sällskapsytor. När jobb- och skoldagen är slut är det här din familj kan samlas och umgås på kvällarna. Här finns ett modernt kök från IKEA, med tillhörande köksö som är perfekt för allt från bullbak till läxläsning. Dessutom finns här badrum med dusch, och ett med badkar på ovanvåningen – så slipper du långa köer på morgonen.

 

På ovanvåningen finns även husets sovrum och ett mysigt allrum. En bra plats att smyga upp till och koppla av med lite egentid när det behövs. Och utanför radhuset finns både färdiglagt trädäck och gräsmatta, där barnen kan leka och grillen kan tillaga maten till sommarens utemiddagar.

Bostadsfakta

Brf Fröa blir två kvarter som säljs i två etapper. Första etappen består av radhus med fem rum och kök.

 • Bostadstyp: Radhus
 • Rum: 5 - 5 rok
 • Pris: 4 600 000 - 5 000 000 kr
 • Storlek: 109 - 109 kvm
 • Antal bostäder: 19
 • Till salu: 17 Radhus
 • Inflyttning: Preliminärt sommaren 2025

Bostäder och priser

person på visning i nyproducerad bostad

Att köpa nyproduktion

Hur det går till att köpa en nyproducerad bostad av oss? För att göra det tryggt och enkelt för dig har vi listat det du behöver ha koll på – steg för steg.

vuxen man sitter i soffa och läser

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

svanens logga

Svanenmärkta bostäder

En Svanenmärkt bostad är byggd med omtanke om människa och miljö. Men vad innebär det egentligen för dig som kund?

Sön 10 Dec

Välkommen till öppen visning för Brf Fröa! Vi håller till i vårt visningshus på Räfsgatan 30C, följ skyltar från Blåsebergavägen. Önskar du en privat visning kontakta mäklaren.

 • TID:13:15 - 14:00
Lägg till i kalendern

Sön 17 Dec

Välkommen till öppen visning för Brf Fröa! Vi håller till i vårt visningshus på Räfsgatan 30C, följ skyltar från Blåsebergavägen. Önskar du en privat visning kontakta mäklaren.

 • TID:13:15 - 14:00
Lägg till i kalendern
Labinot Krasniqi
 • Labinot Krasniqi
 • Fastighetsmäklare
Kartan kan inte läsas in