7 anledningar att välja nyproduktion

Varför nyproduktion?

I nyproduktion blir vardagen både lugnare och enklare. Från saker som att det alltid finns hiss i huset till att du får en ljus, fräsch bostad där stambytet är långt borta.

Med trygga garantier behöver du inte heller inte vara orolig för att något skulle vara fel när du flyttar in. Här listar vi sju fördelar med att köpa en nyproducerad bostad.

1. I en nybyggd bostad är allt helt nytt

Det är en viss känsla av att flytta in där ingen tidigare bott. Allt från inredning till vitvaror är orört och väntar på att du ska sätta din prägel på hemmet.

Och har du köpt ett av våra radhus står ofta både uteplats och trädgård redo för dig.

2. Slipp en stressig budgivning

Lägg fullt fokus på att hitta ditt drömhem. Hos oss betalar du ett fast pris för bostaden och slipper på så sätt en krånglig och stressig budgivning.

Det blir också enklare att planera din ekonomi när du har koll på slutpriset och slipper oförutsedda utgifter.

3. Förvandla flyttstressen till lugn och ro

När du köper en nyproducerad bostad flyttar du ofta in först om 1–2 år. Det kan kanske kännas långt, men det ger dig god tid att planera och förbereda dig inför flytten.

Medan vi hela tiden uppdaterar dig om hur allt utvecklar sig, kan du till exempel fundera på hur du ska inreda ditt nya hem. Behöver du köpa mycket nytt? Behöver du kanske sälja en del?

Det är ju en process som kan ta lite tid, och därför blir det enklare än om allt måste ske på en gång.

4. Fem års garanti på byggarbeten och vitvaror

Känn dig trygg med att det är en schysst process. Garantitiden för byggnadsarbeten är fem år och du får även lika lång garanti på dina vitvaror.

När du bor i bostadsrätt behöver du inte heller tänka på yttre underhåll, då det är din förenings ansvar.

5. Du kan göra dina egna inredningsval

För att sätta din personliga prägel finns det inredningsval du kan göra i din nybyggda bostad. Du får välja bland tre fasta och kostnadsfria inredningsstilar i kök och badrum, som våra inredare tagit fram.

Så oavsett om du drömmer om en trendig och uttrycksfull inredning eller en mer neutral bas att bygga vidare på, så har vi en stil som passar just dig.

6. Du får en gratis snickartimme

Som nyinflyttad i våra nyproducerade bostäder får du alltid en snickartimme. Det innebär att du bokar upp en av våra trevliga snickare som kommer och löser det där som kan vara svårt att fixa själv.

Kanske vill du ha hjälp med att sätta upp din tv på väggen?

7. Du blir en del av en ny gemenskap

När allt är nytt i din bostad kan du lägga fokus på annat – som att lära känna dina grannar! För tänk att hela kvarteret är nybyggt och alla flyttar oftast in samtidigt.

Tillsammans kan ni skapa en unik gemenskap och som ofta leder till nya vänner för både stora och små. 

En fåtölj och flyttlådor står utanför ett bostadshus

Bostadsrätter till salu

Var vill du bo? Här kan du söka bland alla våra projekt. Hitta ditt drömhem och anmäl ditt intresse.