Fastigheter

Vi äger och förvaltar fastigheter

​Långsiktighet i våra fastigheter

Under de snart tjugo åren som vi ägt och förvaltat fastigheter har vi alltid satt långsiktigheten först. Vi tar hand om våra fastigheter med stor omtanke och engagemang för att våra hyresgäster ska trivas och må bra och för att fastigheterna ska hålla långsiktigt, både nu och i framtiden. 

Fastighetsförvaltning 

Vår förvaltning handlar inte bara om att garantera en välskött inre och yttre miljö. Det handlar minst lika mycket om omtanke av bostadsområdet och dem som bor där. Vi drivs av att hitta lösningar för en enklare vardag och att det ska vara enkelt att göra hållbara val varje dag.

Lokal närvaro 

Vi har en hög närvaro i våra större förvaltningsområden med lokala kontor. Ett aktivt arbete kring trygghet i form av trygghetsvandringar, samverkan med andra fastighetsägare och ett stort socialt engagemang är en del av vår dagliga verksamhet.

Renoveringar 

Genom att ta hand om våra fastigheter och renovera när det behövs säkerställer vi en god och modern standard. När vi renoverar erbjuder vi olika inredningsalternativ och nivåer för hur omfattande renoveringen ska vara, något som påverkar den totala hyreshöjningen. För att underlätta övergången väljer vi ofta att fasa in den nya hyran över en längre tid. 

Bygga energieffektivt

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med energieffektivitet i vårt fastighetsbestånd. Det är ett batteri av åtgärder som till exempel installation av bergvärme och kompletterande värmepumpar, förbättrad isolering, gammal teknik som byts ut, moderna fönster och ventiler sätts in, elementen injusteras och LED-belysning sätts upp ute och inne. 

Här kan du se några av våra befintliga fastigheter.

Vi söker mark

Vill du sälja mark?

Vi letar ständigt efter nya områden att bygga och förvalta bostäder på.

Kontakta oss