Våra nyproducerade radhus

Radhus för dig som vill hitta hem

Våra radhus är moderna, genomtänkta ner till varje kvadratmeter och fulla av smarta lösningar. Perfekt för barnfamiljen som vill hitta hem i en trygg miljö med alla bekvämligheter på plats. Det utan att tappa stadslivskänslan.

alt

Lägre energiförbrukning

Våra radhus är byggda med minst 10% lägre energiförbrukning än kraven för nybyggda radhus.

alt

Kvadratsmart

Våra radhus är moderna, genomtänkta ner till varje kvadratmeter och fulla av smarta lösningar.

alt

Egen uteplats

Alla våra nybyggda radhus har en egen plats för utomhuslivet.

Lägre energiförbrukning

Våra nyproducerade radhus värms upp med luftvärmepump, är välisolerade och har modern ventilation för bättre energiprestanda. De inreds också med energieffektiva vitvaror, snålspolande kranar och treglasisolerrutor.

Dessutom är drifts- och underhållsplaner utformade för att hålla nere husens energiförbrukning på lång sikt.

Kök med köksö

Din egen uteplats

Alla våra nybyggda radhus har en egen plats för utomhuslivet. På entrésidan finns oftast en stensatt yta som kan användas till både cykelparkering och lite uteplats.

Trädgården är redan grön när du flyttar in och vi ser till att det finns fruktträd och buskar med bär, där finns ett stort trädäck med avskärmning mot grannen med plank och förråd.

När vi bygger radhus i täta stadskvarter kan uteplatsen vara en takterass istället för gräsmatta, för att ta till vara på solen.

en familj leker på uteplats

Kvadratsmart planlösning

Våra radhus är planerade för ett optimalt flöde av ljus och familjeliv, hela vägen från entré- till övervåning. Medan övervåningen har fokus på din kvalitetstid och avkoppling, står entrévåningen för det sociala vardagslivet. Det är bland annat där det generösa köket finns, som skapar plats för vardagen med en stor köksö att samlas kring. 

De kvadratsmarta lösningarna gör dessutom att du får plats med extra mycket förvaring och rum som normalt sett kräver ett betydligt större hus.

Hitta ditt nya radhus redan idag

Är du intresserad av att bo i nyproduktion? Här hittar du alla våra radhus till salu.

Var vill du bo?

Hur vill du bo?

Vilket pris?

Projektstatus

0 områden | 0 projekt

Sortering

manniskor som ritar i lagenhet

Ett tryggt bostadsköp

För oss är det viktigt att det känns så tryggt som möjligt för dig. Därför ingår det alltid ett trygghetspaket med både skydd och garantier när du köper en bostad av oss.