Våra nyproducerade radhus

Genomtänkta och fulla av kvadratsmarta lösningar. 

Radhus för dig som vill hitta hem

Våra radhus är moderna, genomtänkta ner till varje kvadratmeter och fulla av smarta lösningar. Perfekt för barnfamiljen som vill hitta hem i en trygg miljö med alla bekvämligheter på plats. Det utan att tappa stadslivskänslan.

en familj leker på uteplats

Din egen uteplats

Alla våra nybyggda radhus har en egen plats för utomhuslivet. På entrésidan finns oftast en stensatt yta som kan användas till både cykelparkering och lite uteplats. Trädgården är redan grön när du flyttar in och vi ser till att det finns fruktträd och buskar med bär, där finns ett stort trädäck med avskärmning mot grannen med plank och förråd. När vi bygger radhus i täta stadskvarter kan uteplatsen vara en takterass istället för gräsmatta, för att ta till vara på solen.

Kök med köksö

Kvadratsmart planlösning

Våra radhus är planerade för ett optimalt flöde av ljus och familjeliv, hela vägen från entré- till övervåning. Medan övervåningen har fokus på din kvalitetstid och avkoppling, står entrévåningen för det sociala vardagslivet. Det är bland annat där det generösa köket finns, som skapar plats för vardagen med en stor köksö att samlas kring. 

De kvadratsmarta lösningarna gör dessutom att du får plats med extra mycket förvaring och rum som normalt sett kräver ett betydligt större hus.

En fåtölj och flyttlådor står utanför ett bostadshus

Bostadsrätter till salu

Var vill du bo? Här kan du söka bland alla våra projekt. Hitta ditt drömhem och anmäl ditt intresse.