Nybyggda hyresrätter

Våra kommande nybyggda hyresrätter


Våra nybyggda hyresrätter har ljus inredning, golv i ek och helkaklade badrum. Köken är välutrustade och moderna med induktionshäll och inbyggd kyl/frys från IKEA. 

Lagenhetshus med balkonger

Elinegård, Malmö

Vid kanten av Limhamns kalkbrott i Malmö växer Elinegård fram. Här kommer det att byggas cirka 2 800 bostäder och hela området är planeras stå klart till 2030.

Läs mer

Bromsten, Stockholm

Alldeles intill pendeltågsstationen i Spånga ligger Bromstens gamla industriområde som nu ska utvecklas till den nya stadsdelen Bromstensstaden.

Läs mer om Bromsten

Årstahusen, Stockholm

I det gamla industriområdet i Årstaberg växer den nya stadsdelen Årstahusen fram. Här bor du på toppenläge nära både stadspuls och grönska och med alla förutsättningar för en smidig vardag.

Läs mer om Årstahusen

Hagsätra, Stockholm

Ikano Bostad har funnits i Hagsätra i femton år. Nu fortsätter vi vår långsiktiga satsning på området och planerar att bygga cirka 280 bostäder och utveckla Hagsätra centrum.

Läs mer om Hagsätra

Telestaden, Farsta

Nära skog och sjö, men ändå bara tjugo minuter från city, ligger Farsta. Här bygger vi Telestaden, en helt ny stadsdel där människor möts och trivs i klassisk miljö.

Läs mer om Telestaden

Bäckby, Västerås

Bäckby står inför en stor omvandling och när allt är klart kommer området att vara en grön och lummig stadsdel med en ny huvudgata. Här kommer vi att bygga två kvarter med cirka 225 lägenheter.

Läs mer om Bäckby