Våra bostäder

Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadratsmarta bostäder som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende.

En kvinna sitter i en soffa i ett vardagsrum

Våra lägenheter

Hur din lägenhet är utformad blir viktig för hur vardagen hemma funkar. Våra lägenheter har genomtänkta och kvadratsmarta planlösningar för att ge dig en enklare vardag.

radhusfasad med gron tradgard

Våra radhus

Våra radhus är moderna och genomtänkta ned till varje kvadratmeter och fulla av smarta lösningar. Med närhet till stadslivet bor du bekvämt med mer plats, extra mycket förvaring och en mysig liten trädgård.

3d-bild av nybyggda bostader

Våra kommande projekt

Vi bygger både nya bostadsrätter och hyresrätter. Här kan du läsa mer om våra kommande projekt och nya bostäder.

3d bild av nybyggda hyresratter

Nya hyresrättsprojekt

Vi bygger fler hyresrätter. Här kan du läsa mer om området och våra kommande hyresrätter.

3d-bild av bostadshus

Vårt co-livingkoncept

För att möta morgondagens utmaningar behöver vi hitta nya sätt att leva och bo på. I co-livingkonceptet FlexHem bor du i en lite mindre lägenhet, men du och dina grannar delar på flera gemensamma ytor.

person sitter framfor laptop

Våra smarta funktioner

Då livsstilar och behov ständigt förändras har vi skapat FlexRum – en rörlig vägg som trollar fram ett extra rum genom ett enkelt knapptryck.

Våra bostäder i framtiden

I projektet Better Living utforskade vi framtidens bostäder och stadsdelar tillsammans med IKEA. Vi tittade på möjligheterna till att skapa ett mer inkluderande, varierat, hållbart och prisvärt boende.