Vakna

Innergård med högt gräs och två barn

Lägenheter i Årstaberg med hemkänsla

Nu bygger vi nya lägenheter runt en grönskande gård, där förskolan finns i samma hus och skolan precis över gatan. I kvarteret kommer caféer och restauranger växa fram, och butikerna i botten på huset ger rörelse och ett folkliv att möta när du kommer hem. Här är det är tryggt, trivsamt och levande på samma gång. Ja, allt det där som gör att det känns som hemma – hela vägen från område till innergård, från vardagsrum till balkong.

Ett pendeltåg står inne på en perrong

Nå Stockholms alla hörn

Hemma bäst, men borta bra. När du behöver åka till jobbet eller hitta på något i stan, finns alla möjligheter när du bor i Årstaberg. På några minuter är du i centrala Stockholm med pendeln, med bara ett stopp till Södra Station. Du kan också hoppa på tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla eller Solna – beroende på var du vill åka. Eller varför inte ta cykeln över Årstabron och vara på Södermalm fem minuter senare?

Hitta hem i våra lägenheter

I Brf Vakna kan du njuta av en ombonad innergård, med möjlighet till såväl lek som en avkopplande lässtund ute i det gröna. Runt den bygger vi allt från välplanerade ettor till rymliga fyror. Eller lockar kanske projektets enda femma, med genomgående planlösning och stor uteplats mot gården? Här finns något för dig oavsett om du köper lägenhet för första gången eller söker något som passar familjen. Du bor modernt och kvadratsmart, i ett hem skapat för att vara enkelt att leva i.

Bostadsfakta

Lägenheterna fördelas på tre trapphus i ett hus på sju våningar. Alla lägenheter har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och balkong eller uteplats.

  • Bostadstyp: Lägenheter
  • Rum: 1 - 5 rok
  • Pris: 2 695 000 - 7 450 000 kr
  • Storlek: 34 - 104 kvm
  • Antal bostäder: 71
  • Till salu: 29 Lägenheter
  • Inflytt från: Prel. våren 2024

Bostäder och priser

person på visning i nyproducerad bostad

Att köpa nyproduktion

Hur det går till att köpa en nyproducerad bostad av oss? För att göra det tryggt och enkelt för dig har vi listat det du behöver ha koll på – steg för steg.

Läs mer
vuxen man sitter i soffa och läser

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Mer om våra bostäder

Sön 28 Aug

Varmt välkommen på visning i vår visningslägenhetl! Vi ses på Årstaskogs Väg 9A.

  • TID:11:00 - 12:00
Lägg till i kalendern
Gulsah Bulduk
  • Gulsah Bulduk
  • Fastighetsmäklare