Nybyggda bostäder

Vi utvecklar och bygger bostadsrätter, hyresrätter och radhus.

Så bygger vi nya bostäder

Vi tar ansvar för helheten och har musklerna att bygga allt från enstaka projekt till att utveckla och förvalta hela stadsdelar.

Brett erbjudande  

Vi har ett brett erbjudande och utvecklar nya bostäder med höga krav på kvalitet och gestaltning till ett rimligt pris samtidigt som de är kostnadseffektiva att bygga och förvalta. Vår designstrategi bygger på IKEA:s designmetodik Demokratisk design med de fem principerna för form, funktion, pris, hållbarhet och kvalitet.

Förmåga att genomföra

Vi är vana att arbeta i både tidigt skede och med att driva detaljplaner framåt, och att bygga direkt på redan detaljplanelagd mark. Vi kan ta ansvar för hela kedjan – från tidigt skede och utveckling till byggnation, färdigställande och fastighetsförvaltning.  

Minskad klimatpåverkan

Vi ställer höga krav på minskad klimatpåverkan i projektet. Med hjälp av klimatkalkyler räknar vi på material, transporter, avfall och energi för att hitta de lösningar med låg klimatpåverkan som är bäst för projektet.

Lång erfarenhet

Väljer du oss får du en partner som har lång erfarenhet av att bygga bostäder som fler kan ha råd med, har ett brett kontaktnät och som värdesätter schyssta villkor, sunt förnuft och enkelhet. Här kan du kika på våra färdigställda projekt.

 

Vi söker mark

Vill du sälja mark?

Vi letar ständigt efter nya områden att bygga och förvalta bostäder på.

Kontakta oss