Brf Tindra

Nyproduktion i Haninge, Vega

Kommande projekt

Anmäl intresse

Vegastaden - välkommen till bästa läget

Tänk att bo modernt, klimatsmart och prisvärt. Nära naturen, skärgården och all service - bara 20 minuter från city. Välkommen till Vegastaden. Här byggs det för livet.

En helt ny levande stadsdel håller på att ta form. Med torg och parker, gång- och cykelvägar, butiker och service. I området blir det åtta förskolor och två grundskolor. Haninge Centrum och handelsplatsen Port 73 är på gångavstånd, med butiker, bank, apotek och allt annat du behöver. Med pendeltåget tar det 20 minuter till Stockholm C. Från den nya av- och påfarten från väg 73 tar det mindre än 10 minuter med bil.

I alla lägenheter kommer det att finnas FlexEl och FlexLjus. I några lägenheter kommer det även att finnas FlexRum.

 • Kvadratsmart i bästa läge

  Letar du efter din första bostad och vill hamna rätt direkt? Väntar ni tillökning och behöver något större? Här bor du kvadratsmart och bekvämt. Vi brinner för att skapa en bättre vardag för dig, så du kan lita på att vi har tänkt till när vi har planerat lägenheterna och området. Vårt kvarter har bästa läge i Vegastaden - granne med den nya pendeltågsstationen.

 • Svensk hamburgarhistoria

  Någon som gillar hamburgare? Här bor du bara några stenkast från Vegabaren - restaurangen som var först i Sverige med både hamburgare och drive-in. Den har utsetts till Sveriges bästa korvmoj och är fortfarande lika älskad av såväl lokala stammisar som långväga hamburgarentusiaster.

 • Naturlig livskvalitet

  Vegastaden är omgiven av grönska och naturreservat. Hoppa i joggingskorna och ta en runda i något av elljusspåren vid badsjön Rudan. Eller kör ett pass i mountainbikeslingan. Vill du ta en powerwalk har du tre vandringsleder att välja mellan. Frisbeegolf, beachvolley och boule finns i närheten. Om det regnar då? Ingen fara, det kommer att finnas gym i Vegastaden.

  Något för dig? Försäljningen startar hösten 2017. Första inflyttningen 2019. 
  Om du går med i Ikano Förmån får du köpa med förtur.

  Här kan du läsa mer om Vegastaden

 Här kan du flexa till det

I Brf Tindra kommer det finnas vissa speciella lägenheter. De är utrustade med innovativa, flexibla lösningar som Ikano har forskat fram i BoLabb tillsammans med experter – helt vanliga människor. Samtliga lösningar har det gemensamt att de kan underlätta din vardag. Så här gick forskningen till

Flex i media

Här kan du se ett inslag på TV 4 om vår flexibla lägenhet i Gustavsberg! Lotta Sjödin berättar om BoLabb och våra flexutrustade lägenheter.

Se klippet

FlexLjus

När ditt hem har FlexLjus släcker du alla taklampor på en gång – precis som på hotell.

FlexRum

Med ett FlexRum kan du trolla fram ett sovrum genom att trycka på en knapp.

FlexEl

Tack vare FlexEl har du möjlighet att flytta eluttaget dit du vill ha det.

Hitta hit

Fakta

Bostadstyp Flerbostadshus, Flexbostäder
Kommun Haninge
Område Vega
Boendeform Bostadsrätt
Antal bostäder 70 st
Antal rum 1-4 rum och kök
Kvm Ej fastställt
Månadsavgifter Ej fastställt
Priser Ej fastställt
Status Kommande projekt
Inflyttning Preliminärt Sommaren 2019

Inredningsval

Att flytta in i nyproduktion har sina fördelar. När du köper tidigt kan du till exempel välja köksluckor i köket och färg på kaklet i badrummet. Många av inredningsvalen är dessutom kostnadsfria.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete


Närliggande projekt

Telestaden

Stockholm, Farsta

Kommande projekt

Brf Skörda etapp 2

Huddinge, Sjödalen

Kommande projekt

Brf Skörda

Huddinge, Sjödalen

Försäljning pågår

Brf Odla

Huddinge, Sjödalen

Försäljning pågår