Brf Spinna

Nyproduktion i Stockholm, Hammarby Sjöstad

Öppen försäljning börjar snart

Anmäl intresse

Välkommen till Brf Spinna

Här bygger vi totalt 79 lägenheter runt en grönskande gård, från välplanerade ettor till generösa fyrarumslägenheter. Tänk dig att bo med bästa läge i Hammarby Sjöstad – ett stenkast från Lumabryggan och vattnet. Din lägenhet är kvadratsmart, planlösningenär öppen och du har balkong. Här är det lätt att umgås. Precis som på den gröna, sköna innergården.

 Öppen säljstart!

Efter att våra förmånskunder haft möjlighet att utnyttja sin förtursrätt, släpper vi nu resterande lägenheter i Brf Spinna, Etapp 1 i Hammarby Sjöstad till försäljning. Men det gäller att snabba sig på för det är först till kvarn som gäller.

"Först-till-kvarn" innebär att den som först kontaktar mäklaren får välja och boka sin lägenhet. Lägenheterna ligger utlagda här på hemsidan. Nedan får du mer information om priser, månadsavgifter och planritningar. Titta i lägenhetsväljaren eller i listan vilka lägenheter som finns kvar. Hör sedan av dig till fastighetsmäklare Anders Karlén genom att skicka ett mail från kl 10:00 onsdagen den 21/6 med information om vilken eller vilka lägenheter du är intresserad av att boka. Därefter kommer alla kontaktas i turordning.”

 • Nära Heliosparken

  När Sjöstaden är fullt utbyggd kommer det finnas 11 000 lägenheter för drygt 20 000 invånare. Våra planerade bostadsrätter ligger vid Heliosgatan/Virkesvägen, intill Heliosparken. Vi planerar för ca 170 bostadsrätter i två kvarter med ett underliggande garage. I husens bottenvåningar byggs lokaler för olika typer av verksamhet.

 • Populär stadsdel

  Hammarby sjöstad ska växa med 170 nya bostadsrätter. De boende har både vattnet och grönområdet nära inpå, och alla restauranger, affärer och promenadstråk bidrar till en härlig stadskänsla

  Närområdet

  Inom promenadavstånd ligger populära Sickla köpkvarter där du hittar affärer, butiker, biografer, fik och restauranger. Hammarby sjöstad gränsar mot Nackareservatet och inom några kilometer hittar du Hellasgården - perfekt för bad på sommaren och långfärdsskridskor på vintern. Inom bara några 100 meter ligger även Sickla sjö med barnvänlig badstrand och badbryggor. På vintern åker många slalom i Hammarbybacken som lyser upp kvarteren runt om. Här kan du avsluta dagen med after ski på restaurang Göteborg.

 • Kommunikationer

  Tvärbanan trafikerar Alvik-Hammarby Sjöstad via Liljeholmen och Gullmarsplan. Vid station Årstaberg når du även pendeltågen. Inom gångavstånd finns hållplats Henriksdal som trafikeras av Saltsjöbanan och av samtliga bussar på sträckan Slussen och Nacka/Värmdö. Inom gångavstånd finns även busslinjerna 71, 74 och nattbuss 96. Båttrafiken med m/s Lotten och m/s Lisen är gratis och går mellan Hammarby Sjöstad och Södermalm med 10 till 15 minuters intervall mellan 06.00 och 24.00. På Södermalm kan du sedan byta till flera busslinjer som tar dig vidare. M/S Emelie trafikerar Hammarby Sjöstad - Nybroviken med ett stopp på Djurgården och Gröna Lund. Se tidtabeller på www.hammarbysjostad.se

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

Fakta

Bostadstyp Flerbostadshus
Kommun Stockholm
Område Hammarby Sjöstad
Boendeform Bostadsrätt
Antal bostäder 79 st
Antal rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-103 Kvm
Månadsavgifter Ej fastställt
Priser Ej fastställt
Status Kommande projekt
Inflyttning Preliminär första inflyttning kvartal 1, 2019

Hitta hit

Kontakt

Anders Karlén

Fastighetsmäklare

Mobil: 08-441 57 26

Lägg till


Närliggande projekt

Brf Träffas i Årstahusen

Stockholm, Årstaberg

Försäljning pågår

Brf Umgås i Årstahusen

Stockholm, Årstaberg

Öppen försäljning börjar den 28 juni 2017

Brf Utveckla, Hagastaden

Stockholm, Hagastaden

Försäljning pågår till medlemmar

Brf Inspirera, Hagastaden

Stockholm, Hagastaden

Försäljning pågår