Urbana småhus för hållbara stadsdelar

Nu breddar vi vårt bostadserbjudande med urbana
småhus – ett boende som är anpassat till dagens och framtidens sätt att leva. Genom att erbjuda flera boendeformer kan vi ta ett helhetsgrepp när det gäller hållbar stadsutveckling. Det gör det också möjligt att utveckla bostäder på platser där större flerbostadshus av olika anledningar är svårare att bygga.

Med våra småhus blir en bättre och mer hållbar vardag möjlig. Du kommer att kunna bo urbant med de kvaliteter som närheten till staden innebär. Vi vänder oss till dig som vill kombinera stadens bekvämligheter och utbud med något eget och privat.

Flexibla, smarta och hållbara lösningar som förenklar vardagslivet står i fokus – på insidan och utsidan. Vad sägs om underhållsfri fasad, solceller eller en ätbar trädgård? Med dubbelt så mycket förvaring som i ett normalt hus behöver du aldrig oroa dig för att inte få plats.

När och var?
Först ut är radhus i Vikhem i Staffanstorp och Elinegård i Malmö. Planerad säljstart är våren 2017.

 

Jag vill att hållbarhet ska vara så naturligt att vi inte ens behöver prata om det. Det är en självklar del av hur vi jobbar, hur vi gör affärer och hur vi förvaltar våra bostäder och vårt arv.
Robert Jaaniste, Vd, Ikano Bostad

Hållbarhet i fokus

För oss på Ikano Bostad står hållbarheten alltid i centrum. Vi vill skapa bostadsområden som inte bara är miljömässigt och ekonomiskt hållbara, utan också trygga och trivsamma. Och alltid i nära dialog med våra kunder.