Brf Dekorera

Nyproduktion i Värmdö, Gustavsberg

Försäljning pågår

Anmäl intresse

Ljusare utsikt i Gustavsberg

Nycklarna till din kvadratsmarta tvåa i Brf Dekorera klirrar i fickan. Framför dig ser du hur fabriksmiljön med anor från 1600-talet rör på sig. Det är inte längre bara kaffekoppar med färgglada mönster som skapas här - nya hus växer fram och med dem kommer nytt liv till den slumrande skärgården.

Kom på visning

Vill du se de flexibla lösningarna är du välkommen till visningslägenheten i Gustavsberg. Kontakta mäklare David Broberg på 08 - 441 57 27 eller david.broberg@nytthem.se för visning och mer information.

 • Brf Dekorera etapp 1

  I första etappen släpper vi lägenheterna i de lägre husen – här finns till exempel våra åtta lägenheter med Flexlösningar. Anpassade för att passa vår moderna vardag med behov som varierar. Vad sägs till exempel om att kunna ladda mobilen var du än sitter? Med FlexEl är det möjligt. 

  I etapp 2 har vi nu startat försäljningen Gustavsbergs nya landmärke - sitt första höga hus! Från 13:e våningen har du en underbar utsikt över viken. Se även Etapp 3 genom att följa länken nedan:

  Läs mer om:

 • Nya bostadsrätter i historiska kvarter

  Sammanlagt kommer Ikano Bostad att bygga omkring 600 yteffektiva hem och de släpps, som vanligt när det gäller nyproduktion, i etapper. Här vill vi ge fler människor möjlighet att byta saltstänkta gator mot saltstänkta klippor. En av byggnaderna är ett höghus om 14 våningar med fantastiskt utsikt!

 • En unik stadsdel

  Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men ska utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet.

  Läs mer om livet i Gustavsberg

 • Gästhamn för båtburna gäster

  I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök. Bo i en kvadratsmart lägenhet En Ikanolägenhet är noga genomtänkt från golv till tak. En kvadratsmart bostad som är byggd för att du ska få ut så mycket som möjligt av ytan du köper. De är ljusa och välplanerade, många har öppen planlösning och alla har balkong eller uteplats. Självklart får du stora möjligheter att göra personliga inredningsval när du köper en nyproducerad bostad.

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

Flex i media

Här kan du se ett inslag på TV 4 om vår flexibla lägenhet i Gustavsberg! Lotta Sjödin berättar om BoLabb och våra flexutrustade lägenheter.

Se klippet

Virtuell visning

3 rok 72 kvm

 Här kan du flexa till det

I Brf Dekorera kommer det finnas vissa speciella lägenheter. De är utrustade med innovativa, flexibla lösningar som Ikano har forskat fram i BoLabb tillsammans med experter – helt vanliga människor. Samtliga lösningar har det gemensamt att de kan underlätta din vardag.

Så här gick forskningen till

FlexRum

Med ett FlexRum kan du trolla fram ett sovrum genom att trycka på en knapp.

FlexEl

Tack vare FlexEl har du möjlighet att flytta eluttaget dit du vill ha det.

FlexFörvaring

Drömmen om en walk-in-closet går i uppfyllelse med FlexFörvaring.

FlexLjus

När ditt hem har FlexLjus släcker du alla taklampor på en gång – precis som på hotell.

Fakta

Bostadstyp Flerbostadshus, Flexbostäder
Kommun Värmdö
Område Gustavsberg
Boendeform Bostadsrätt
Antal bostäder 139 st
Flexbostäder 8 st
Antal rum 1-4 rum och kök
Kvm 34-87 Kvm
Månadsavgifter 2.800-4.250
Priser 2.400.000-3.575.000
Status Försäljning pågår
Inflyttning Hösten 2018

Hitta hit


Närliggande projekt

Brf Dekorera etapp 2

Värmdö, Gustavsberg

Försäljning pågår

Brf Dekorera etapp 3

Värmdö, Gustavsberg

Öppen försäljning börjar snart

Brf Forma etapp 1

Värmdö, Gustavsberg

Kommande projekt

Brf Spinna

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Försäljning pågår