Brf Dekorera, etapp 3

Nyproduktion i Värmdö, Gustavsberg

Öppen försäljning börjar snart

Anmäl intresse

Designa ditt nya liv i Gustavsberg

Vare sig du är designentusiast eller skogsmulle kommer du att älska Gustavsberg. Man kan inte bo mycket bättre än i kulturkvarteren nära den gamla porslinsfabriken. Visste du förresten att den blir kultur- och upplevelsecentrum nästa år?

 Öppen säljstart!

Efter att våra förmånskunder haft möjlighet att utnyttja sin förtursrätt, släpper vi nu resterande lägenheter i Brf Dekorera etapp 3 i Gustavsberg till försäljning.

Men det gäller att snabba sig på för det är först till kvarn som gäller.

"Först-till-kvarn" innebär att den som först kontaktar mäklaren får välja och boka sin lägenhet. Titta i lägenhetsväljaren nedan vilka lägenheter som finns kvar. Hör sedan av dig till fastighetsmäklare David Broberg genom att skicka ett mail från kl 10:00 nu på torsdag den 17/8 med information om vilken eller vilka lägenheter du är intresserad av att boka. Därefter kommer alla kontaktas i turordning.

  • Bostadsrätter i historiska kvarter

    Sammanlagt kommer Ikano Bostad att bygga omkring 600 yteffektiva hem och de släpps, som vanligt när det gäller nyproduktion, i etapper. Här vill vi ge fler människor möjlighet att byta saltstänkta gator mot saltstänkta klippor. En av byggnaderna är ett höghus om 14 våningar med fantastiskt utsikt!

  • Närområdet

    Här har du nära till skärgårdslivet och den mysiga småbåtshamnen ligger bara ett stenkast bort. Visst skulle det smaka med en fika på Café Tornhuset medan du blickar ut över vattnet? Friluftsområden och motionsspår finns det gott om. Vill du springa en sväng? Ösbyrundan är 4,5 kilometer naturupplevelse.

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

Gör dina egna val

Nu börjar försäljningen av vår tredje etapp av Brf Dekorera. 38 lägenheter från 1 till 3 rum och kök. Alla är kvadratsmarta med ekparkett och helkaklade badrum. Kök och badrum har inredning från IKEA. Bestämmer du dig tidigt har du chans att göra personliga val.

Inspiration på hemmaplan

Sugen på inredningstips? Här finns många designbutiker att hämta inspiration i. Några outletfynd från KostaBoda eller Iittala kanske? Kaffet på din egen balkong dricker du kanske i Stig Lindbergs Gustavsbergsklassiker Berså.

Gustavsberg har ett stort utbud av butiker och all service du behöver. Skolor och förskolor finns på gångavstånd. Och du, med direktbussen tar det bara 25 minuter till Slussen.

Fakta

Bostadstyp Flerbostadshus
Kommun Värmdö
Område Gustavsberg
Boendeform Bostadsrätt
Antal bostäder 38 st
Antal rum 1-3 rum och kök
Kvm 34-71 Kvm
Månadsavgifter Ej fastställt
Priser Ej fastställt
Status Kommande projekt
Inflyttning Hösten 2018

Hitta hit!

Kontakt

David Broberg

Fastighetsmäklare

Mobil: 08-441 57 27

Lägg till


Närliggande projekt

Brf Dekorera etapp 2

Värmdö, Gustavsberg

Försäljning pågår

Brf Dekorera

Värmdö, Gustavsberg

Försäljning pågår

Brf Forma etapp 1

Värmdö, Gustavsberg

Kommande projekt

Brf Spinna

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Försäljning pågår