Brf Dekorera etapp 2

Nyproduktion i Värmdö, Gustavsberg

Försäljning pågår

Anmäl intresse

Försäljning pågår av höghuset!

Efter stort intresse för den första etappen i Brf Dekorera har vi nu släppt etapp 2 och det efterfrågade höghuset på 13 våningar ut till försäljning.

Det höga punkthuset i Brf Dekorera blir ett landmärke som kommer att synas vida omkring. Kommunen, som vill sätta Gustavsberg på kartan, har önskat att detta hus ska bli unikt och silhuetten speciell.
 
Från höghuset kan du se hur fabriksmiljön med anor från 1600-talet rör på sig. Det är inte längre bara kaffekoppar med färgglada mönster som skapas här - nya hus växer fram och med dem kommer nytt liv till den slumrande skärgården.

Lägenhetsväljaren

Bostäder och priser

 • Lägenheterna

  I Brf Dekorera etapp 2 blir det totalt 67 välplanerade lägenheter om 1–4 rum och kök. Lägenheterna är yteffektiva och smarta med kök från IKEA. Och om du köper tidigt kan du passa på och göra egna inredningsval!

  Gå på virtuell visning!

 • Kvarteret

  Kvarteret kommer att bestå av fyra byggnader runt en gård, som i ena änden ska kopplas samman med den vackra Fabriksparken. Mellan husen skapas plats för lek, cykelparkering och uteplatser för marklägenheter. I gårdens mitt planeras ett torg för aktiviteter samt sköna sittplatser under skuggande träd. Passande för området kommer samtliga trapphus i kvarteret att få konstnärliga utsmyckningar inspirerade av Stig Lindbergs fantastiska mönstersamling för Gustavsbergs porslinsfabrik.

 • Flexibla lägenheter i etapp 1

  Brf Dekorera kommer dessutom att vara vårt första projekt med flexibla lösningar i vissa utvalda lägenheter, som i ännu högre grad anpassar sig efter olika människors behov. Det kan handla om allt från ytor till förvaring, el och belysning.

  Du kan läsa mer om:

Fakta

Bostadstyp Flerbostadshus
Kommun Värmdö
Område Gustavsberg
Boendeform Bostadsrätt
Antal bostäder 67 st
Antal rum 1-4 rum och kök
Kvm 38-87 Kvm
Månadsavgifter 2.600-5.000
Priser 2.025.000-5.275.000
Status Försäljning pågår
Inflyttning Hösten 2018

Hitta hit


Närliggande projekt

Brf Dekorera

Värmdö, Gustavsberg

Försäljning pågår

Brf Dekorera etapp 3

Värmdö, Gustavsberg

Öppen försäljning börjar snart

Brf Forma etapp 1

Värmdö, Gustavsberg

Kommande projekt

Brf Spinna

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Försäljning pågår