Brf Bygga

Nyproduktion i Staffanstorp, Vikhem

Kommande projekt

Anmäl intresse

Tänk om ditt hus förenklade din vardag

I Staffanstorp är skolorna poppis och stadskärnan prisad. Inte konstigt att så många vill bo just här. Nu växer orten med det nya området Vikhem. Perfekt för dig som vill bo större nära naturen, men som inte riktigt är redo att släppa taget om stadens bekvämligheter.

Nu har du möjlighet att flytta in i ett av våra kvadratsmarta urbana radhus med fem rum och kök, anpassat efter dig och din familjs behov. Du bor mitt bland gröna parker, lekplatser och trygga gångbanor, en cykeltur från centrum med torg och butiker.

Extra förvaring och egen ätbar trädgård

Vi vill alltid göra vardagen lättare och bättre för dig. I våra radhus i Brf Bygga finns därför många flexibla, smarta och hållbara lösningar - på insidan och utsidan. Vad sägs om underhållsfria fasader? Och med dubbelt så mycket förvaring som i ett vanligt hus behöver du aldrig oroa dig för var du ska förvara vinterkläderna. Din gröna, ätbara trädgård lär bli väl använd, både av busiga barn och grillsugna vuxna.

Träningsskor och solskyddsfaktor

Det gröna Vikhemsområdet är redan populärt bland Staffanstorpsborna. Bli inte förvånad om du möter fler än en färgglad träningsentusiast som tar sig runt motionsslingorna. Snart träffar du dem säkert även på soldäcket vid den vackra vattenparken där alla kommer samlas för att ta emot vårens första strålar. Glöm inte solskyddsfaktorn!

Sugen på mer puls?

Visst, det mesta du behöver kommer finnas i Vikhem, men då och då är det härligt att få vara mitt i storstadspulsen. Härifrån tar du dig snabbt till både Lund och Malmö med buss och bil. Tänker du ännu större? Det tar 20 minuter till Kastrup och 40 minuter till Köpenhamn.

Ikano bostad ska bygga 18 radhus här, klara för inflyttning 2018. Det ger dig goda möjligheter att förbereda innan flyttlasset går.

Anmäl intresse redan nu inför säljstarten våren 2017!

Fakta

Bostadstyp Radhus
Kommun Staffanstorp
Område Vikhem
Boendeform Bostadsrätt
Antal bostäder 18 st
Antal rum 4-5 rum och kök
Kvm 108,00 Kvm
Månadsavgifter Ej fastställt
Priser Ej fastställt
Status Kommande projekt
Inflyttning Sommaren 2018

Kontakt

Emma Komstedt

Säljledare

Mobil: 072-303 93 21

Lägg till

Hitta hit

Bli medlem i Ikano Förmån!

 • Förtur till nya bostadsrätter

  Redan tidigt i byggprocessen lägger vi upp våra nya bostadsrättsprojekt på vår hemsida. Klicka på "Bli medlem" när du intresseanmäler dig så får du även rätt till förtur på våra kommande projekt.

  I slutet av varje månad för du ett digitalt nyhetsbrev. Där finns information om alla bostadsrättsprojekt som säljstartas och som du kan anmäla förtur till. Efter säljstart kan du inom 14 dagar göra en förtursanmälan för de projekt du är intresserad av. Det spelar ingen roll när i perioden du gör din anmälan. Anmälan är inte bindande.

 • Så här blir du medlem

  Klicka på intresseknappen och välj att bli medlem i Ikano Förmån.  

  Som medlem får du vårt medlemsbrev direkt in till din inkorg. Då får du veta vilka bostadsrättsprojekt vi har på gång och vilka du kan anmäla förtur till, inbjudan till visningar och annat smått och gott.

  Läs mer om Ikano Förmån

 • Mina sidor

  När du är medlem kan du logga in till Ikano Förmån och Mina sidor. Där kan du hantera dina intresseanmälningar, förtursanmälningar på kommande bostadsrättsprojekt och köpanmälningar på de tillhörande bostäderna.

Dela med dig!

Närliggande projekt

Brf Skapa

Malmö, Sorgenfri

Kommande projekt

Brf Fika, etapp 2

Malmö, Västra Hamnen

Försäljning pågår till medlemmar

Brf Fika, etapp 1

Malmö, Västra Hamnen

Försäljning pågår

Brf Pendla

Malmö, Hyllie

Försäljning pågår

Brf Gjuta

Malmö, Limhamn

Försäljning pågår