Brf Blomstra

Nyproduktion i Malmö, Limhamn

Kommande projekt

Anmäl intresse

Tänk om ditt hus förenklade din vardag

I Elinegård växer en ny stadsdel fram med butiker, skolor och service. Perfekt för dig som känner dig som en stadsmänniska men som gärna vill bo grönare och lite lugnare. Här har du både ett unikt naturreservat och ”vanlig” natur runt knuten. Samtidigt är Limhamns och Malmös stora utbud av shopping, restauranger och kultur bara några tramptag på cykeln bort. Ett skönare stadsliv helt enkelt!

På väg mot nytt?

Längtar du också efter mer plats, mer tid och en möjlighet att leva mer hållbart? Snart kan du flytta in i ett av våra kvadratsmarta urbana radhus med fem rum och kök, anpassat efter dig och din familjs behov. Du bor i kvarter med gränder som gjorda för att användas som extra uterum. Skolor, förskolor, matbutiker och kompisarna i kvarteret är alltid nära.

Extra förvaring, mud room och ätbar trädgård

Vi vill alltid göra vardagen lättare och bättre för dig. I våra radhus i Brf Blomstra finns därför många flexibla, smarta och hållbara lösningar - på insidan och utsidan. Vad sägs om mud room där du kan skölja av smutsiga stövlar, solceller på taket som skapar egen energi, eller underhållsfria fasader? Och med dubbelt så mycket förvaring som i ett vanligt hus behöver du aldrig oroa dig för var du ska förvara vinterkläderna. Din gröna trädgård lär bli väl använd, både av busiga barn och grillsugna vuxna.

Nyproduktion nära Limhamn, Malmö och Köpenhamn

Elinegård blir en stadsdel med gränder, öppna torg och grönskande planteringar. Radhusen byggs med utsikt över det magnifika kalkbrottet och får Öresundsbron som kuliss. Riktigt instagramvänligt! När området står klart är det en helt egen stadsdel i Malmö med ca 4 000 invånare och all service du kan önska. Förskola, skola och matbutik börjar byggas i sommar/höst.

Från Elinegård tar du dig snabbt in till Limhamns stadskärna och storstaden Malmö. Hyllie och Emporia ligger nära med stort shoppingutbud, arena och tåget som tar dig till Kastrup och Köpenhamn på 20 minuter. Med cykel tar du dig lätt till både skolor, butikerna i närheten och Sibbarps bad.

Flyttlasset går 2018

Ikano Bostad bygger för fullt i Elinegård och dina första grannar har redan flyttat in. Radhusen börjar vi sälja under sommaren 2017. Det ger dig gott om tid att planera för flyttlasset som går 2018.

Fakta

Bostadstyp Radhus
Kommun Malmö
Område Limhamn
Boendeform Bostadsrätt
Antal bostäder 21 st
Antal rum 4-5 rum och kök
Kvm 90-108 Kvm
Månadsavgifter Ej fastställt
Priser Ej fastställt
Status Kommande projekt
Inflyttning Sommaren 2018

Kontakt

Emma Komstedt

Säljledare

Mobil: 072-303 93 21

Lägg till

Hitta hit

Bli medlem i Ikano Förmån!

 • Förtur till nya bostadsrätter

  Redan tidigt i byggprocessen lägger vi upp våra nya bostadsrättsprojekt på vår hemsida. Klicka på "Bli medlem" när du intresseanmäler dig så får du även rätt till förtur på våra kommande projekt.

  I slutet av varje månad för du ett digitalt nyhetsbrev. Där finns information om alla bostadsrättsprojekt som säljstartas och som du kan anmäla förtur till. Efter säljstart kan du inom 14 dagar göra en förtursanmälan för de projekt du är intresserad av. Det spelar ingen roll när i perioden du gör din anmälan. Anmälan är inte bindande.

 • Så här blir du medlem

  Klicka på intresseknappen och välj att bli medlem i Ikano Förmån.  

  Som medlem får du vårt medlemsbrev direkt in till din inkorg. Då får du veta vilka bostadsrättsprojekt vi har på gång och vilka du kan anmäla förtur till, inbjudan till visningar och annat smått och gott.

  Läs mer om Ikano Förmån

 • Mina sidor

  När du är medlem kan du logga in till Ikano Förmån och Mina sidor. Där kan du hantera dina intresseanmälningar, förtursanmälningar på kommande bostadsrättsprojekt och köpanmälningar på de tillhörande bostäderna.

Dela med dig!

Närliggande projekt

Brf Spira

Malmö, Limhamn

Försäljning pågår

Brf Pendla

Malmö, Hyllie

Försäljning pågår

Brf Gjuta

Malmö, Limhamn

Försäljning pågår

Brf Fika, etapp 2

Malmö, Västra Hamnen

Försäljning pågår till medlemmar

Brf Fika, etapp 1

Malmö, Västra Hamnen

Försäljning pågår