Cykla

Familj leker i park

Lantligt i idylliska Lindbacken

Äntligen får idylliska Lindbacken lägenheter om 1-4 rum och kök för små och stora familjer.  Anmäl ditt intresse så att du kan vara med från början! Lindbacken har på några år blivit en av Uppsalas populäraste stadsdelar. Mycket tack vare inspirationen från den klassiska trädgårdsstaden. Och att det bara är 25 minuters cykelavstånd till centrala Uppsala.

Om kvarteret

Det finns fyra busslinjer till Lindbacken: 116, 118, 805 och 886. På 10 min tar du dig till populära Gränbystaden, Uppsalas andra centrum, som har allt: shopping, restauranger, caféer med mera. På 25 minuter cyklar du till centrala Uppsala. Ett tag var det svårt att få plats på förskolorna i området men nu har det byggts ikapp och alla barn i området får plats. Här finns Lindens förskola, Skogtorpets förskola och Norlandia förskola och Lindbackens skola har klasserna F-5. Jälla Naturbruksgymnasium är nära.

Brf Cykla precis intill mataffären

Precis intill ICA Nära bygger Ikano Bostad ett lägre flerbostadshus på fyra våningar. I lugna Lindbacken blir familjelivet enkelt. Här är det tryggt för barnen att gå över till kompisarna.

 

Brf Cykla blir en bostadsrättsförening där grannarna delar på fruktträd och grillplatser i den gemensamma trädgården. Här finns ett hem för dig som kan tänka dig roligare helgnöjen än att klippa gräset. Vad sägs till exempel om att lära dig och familjen att rida på Jälla? Eller testa Rörken motocross och go cart-banan på andra sidan vägen. I Lindbacken finns helgaktiviteter som passar alla.

Bostadsfakta

Ett tryggt villakvarter med stark granngemenskap – så kan man beskriva Lindbacken. Hela området är nybyggt och ligger öster om Uppsala.

  • Bostadstyp: Lägenheter
  • Rum: 1 - 4 rok
  • Pris: 1 295 000 - 3 250 000 kr
  • Storlek: 34 - 104 kvm
  • Antal bostäder: 33
  • Till salu: 0 Lägenheter
  • Inflytt från: Planerat sommaren 2024

Bostäder och priser

”Det jag gillar med Lindbacken är att det känns lite som att bo på landet. ” 

Läs hela intervjun med Petra
vuxen och barn läser tidning

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp
vuxen man sitter i soffa och läser

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Mer om våra bostäder
Michael Melin
  • Michael Melin
  • Fastighetsmäklare