Möblera

nyproducerad lägenhetshus

Avgiftsfritt första året

Köper du en bostad nu bor du avgiftsfritt hela första året. Vi betalar din månadsavgift de 12 första månaderna från att du flyttar in. Läs mer på respektive lägenhet under Bostäder och priser som du hittar längre ner.

Din drömbostad i Uppsala

Möblera ligger vid Gamla Uppsalagatan i populära Kapellgärdet – perfekt för dig som vill bo på ett av Uppsalas bästa lägen. Här bor du med närhet till både stadsliv och grönskande natur. Ett pass på gymmet runt hörnet eller föredrar du utomhusträning i parken? Kanske en spontan kvällsmiddag på stan? Här bor du på ett läge som har allt.

Hitta hem på ett av Uppsalas bästa läge

I Kapellgärdet bor du på ett av Uppsalas bästa läge bara en kilometer norr om centrala Uppsala. Området är omgivet av grönska och fina gångstråk som leder till Kapellgärdsparken där det finns mycket att hitta på. Allt från lekplats och utegym till skateboardpark.

 

I ditt kvarter slås du av mötet mellan nytänk, nyproduktion och Uppsalas historia. Bostadshusens ljusa fasader och arkitektur är inspirerade av Uppsalas tidigare stadsarkitekt Gunnar Leche som influerat hela Uppsalas vackra stadsbild.

Bostadsfakta

Bostäderna kommer att ha smart planerade kök från IKEA, helkaklade badrum och gott om förvaring som kompletteras med eget förråd på vinden. Lägg där till vitmålade väggar och ekparkett i hela lägenheten som blir grunden till att sätta sätts en personlig prägel på inredningen.

  • Bostadstyp: Lägenheter
  • Rum: 1 - 3 rok
  • Pris: 1 725 000 - 2 795 000 kr
  • Storlek: 35 - 73 kvm
  • Antal bostäder: 61
  • Till salu: 37 Lägenheter
  • Inflytt från: Inflyttningsklart - välj när du vill flytta in

Bostäder och priser

manniskor som ritar i lagenhet

Tryggt bostadsköp

Mycket kan vara nytt när du ska köpa en nyproducerad bostad. Här kan du läsa mer om vad som gäller när du köper bostad av oss.

Enkel vardag

Du behöver inte gå långt när du bor i Brf Möblera. Den grönskande och trevliga innergården ligger precis utanför porten. Ditt förråd finns antingen på vinden eller på gården. Självklart finns det hiss, garage och cykelförråd. Och tänk om det blir din nya favoritrestaurang som flyttar in på bottenvåningen?

person på visning i nyproducerad bostad

Att köpa nyproduktion

Hur det går till att köpa en nyproducerad bostad av oss? För att göra det tryggt och enkelt för dig har vi listat det du behöver ha koll på – steg för steg.

vuxen man sitter i soffa och läser

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Kartan kan inte läsas in
Fredrik Björkstrand
  • Fredrik Björkstrand
  • Fastighetsmäklare