Möblera

Din drömbostad i Uppsala

Möblera ligger vid Gamla Uppsalagatan i populära Kapellgärdet – perfekt för dig som vill bo på ett av Uppsalas bästa lägen. Här bor du med närhet till både stadsliv och grönskande natur. Ett pass på gymmet runt hörnet eller föredrar du utomhusträning i parken? Kanske en spontan kvällsmiddag på stan? Här bor du på ett läge som har allt.

Välplanerade bostäder

Dags att flytta från villan, hemifrån eller växer familjen kanske? I Brf Möblera finns det något för alla. Här bygger vi välplanerade 1–4 rum och fullutrustat kök och öppen planlösning som tar vara på varje kvadratmeter. Alla lägenheter har balkong för ljumma sommarkvällar eller mysigt häng.

Hitta hem på ett av Uppsalas bästa läge

I Kapellgärdet bor du på ett av Uppsalas bästa läge bara en kilometer norr om centrala Uppsala. Området är omgivet av grönska och fina gångstråk som leder till Kapellgärdsparken där det finns mycket att hitta på. Allt från lekplats och utegym till skateboardpark.

 

I ditt kvarter slås du av mötet mellan nytänk, nyproduktion och Uppsalas historia. Bostadshusens ljusa fasader och arkitektur är inspirerade av Uppsalas tidigare stadsarkitekt Gunnar Leche som influerat hela Uppsalas vackra stadsbild.

Bostadsfakta

Bostäderna kommer att ha smart planerade kök från IKEA, helkaklade badrum och gott om förvaring som kompletteras med eget förråd på vinden. Lägg där till vitmålade väggar och ekparkett i hela lägenheten som blir grunden till att sätta sätts en personlig prägel på inredningen.

  • Bostadstyp: Lägenheter
  • Rum: 1 - 4 rok
  • Pris: 1 675 000 - 3 350 000 kr
  • Storlek: 35 - 89 kvm
  • Antal bostäder: 61
  • Till salu: 39 Lägenheter
  • Inflytt från: Tillträde från oktober 2022

Bostäder och priser

Enkel vardag

Du behöver inte gå långt när du bor i Brf Möblera. Den grönskande och trevliga innergården ligger precis utanför porten. Ditt förråd finns antingen på vinden eller på gården. Självklart finns det hiss, garage och cykelförråd. Och tänk om det blir din nya favoritrestaurang som flyttar in på bottenvåningen?

person på visning i nyproducerad bostad

Att köpa nyproduktion

Hur det går till att köpa en nyproducerad bostad av oss? För att göra det tryggt och enkelt för dig har vi listat det du behöver ha koll på – steg för steg.

Läs mer
vuxen man sitter i soffa och läser

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Mer om våra bostäder

Sön 21 Aug

Öppen visning, varmt välkommen! Visningen sker i visningslägenheten på Kantorsgatan 9.

  • TID:12:00 - 12:30
Lägg till i kalendern
Madelene Norberg
  • Madelene Norberg
  • Fastighetsmäklare