Inreda

Beskrivande alt-text, 30-50 tecken

Hitta drömboendet i Uppsala

Med en nybyggd lägenhet i Uppsala blir livet inte bara bekvämt inomhus. Du kanske vill ta kvällsmiddagen på restaurangen ett stenkast bort? Ett pass på gymmet runt hörnet, eller föredrar du utomhusträning? Vill du cykla in till stan på bara fem minuter? Här vid Gamla Uppsalagatan i populära Kapellgäret är det mesta möjligt, och hit kan du flytta redan nästa sommar.

Nybyggda lägenheter med historia

Kapellgärdet är en stadsdel som bara ligger en kilometer norr om centrala Uppsala, med närhet till det mesta. Och om du tycker om Uppsalas omgivning är Brf Inreda något för dig. Ute i kvarteret kommer du slås av hur nytänk och nyproduktion möter Uppsalas historia, för bostadshusens ljusa fasader har inspirerats av tidigare stadsarkitekten Gunnar Leche. Det är ju han som har influerat hur hela den vackra stadsbilden i Uppsala ser ut.

En enkel vardag i Uppsala

Köper du en ny lägenhet i Kapellgärdet får du det bekvämt. Njut av att våra lägenheter har öppen planlösning, där alla har balkong eller uteplats som gör det lätt att möta sommarsolen lagom till inflyttning. Och oavsett om du är själv eller har gäster finns den inbjudande innergården alltid nära till hands. Där finns det gott om sittplatser, lummig grönska och en pergola som ett litet krypin under bar himmel. 

 

Ditt område i Kapellgärdet är omgivet av grönska och fina gångstråk, och som en mittpunkt hittar du Kapellgärdsparken där det finns mycket att hitta på. I kvarteret bor du bland människor i alla åldrar med närhet till restauranger, butiker, skolor, förskolor och sportaktiviteter. Samtidigt är centrums stora utbud bara en kort promenad bort, eller fem minuter med bussen.

Bostadsfakta

Lägenheterna kommer ha smart planerade kök från IKEA, helkaklade badrum och gott om förvaring som kompletteras med ett eget förråd på vinden. Lägg där till vitmålade väggar och en ekparkett i hela lägenheten, som ger dig grunden till att sätta en personlig prägel på inredningen.

  • Bostadstyp: Lägenheter
  • Rum: 1 - 4 rok
  • Pris: 1 295 000 - 3 195 000 kr
  • Storlek: 33 - 87 kvm
  • Antal bostäder: 62
  • Till salu: 1 Lägenheter
  • Inflytt från: Juni 2022

Bostäder och priser

gult hoghus

Enkel vardag

Du behöver inte gå långt när du bor i Brf Inreda. Du har en grönskande och trevlig innergård precis utanför dörren. Ditt förråd finns antingen på vinden eller på gården. Självklart finns hiss, garage och cykelförråd. Och tänk om det blir ditt nya favvocafé som flyttar in i föreningslokalen?

person på visning i nyproducerad bostad

Att köpa nyproduktion

Hur det går till att köpa en nyproducerad bostad av oss? För att göra det tryggt och enkelt för dig har vi listat det du behöver ha koll på – steg för steg.

Läs mer
vuxen man sitter i soffa och läser

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Mer om våra bostäder
Madelene Norberg
  • Madelene Norberg
  • Fastighetsmäklare

Dokument