Vandra

Beskrivande alt-text, 30-50 tecken

Nyproducerade radhus i familjevänliga Ältadalen

Letar du efter ett naturnära och tryggt boende för hela familjen? Då är Ältadalen något för dig. Här kommer du bo i våra välplanerade radhus omgiven av stora grönområden och gemenskap. Du kan njuta av att ha din egen tomt och att det i hjärtat av området finns ett gemensamhetshus. Där grannar som familj och vänner kan samlas och umgås. Visst låter det bra?

Radhuslivet nära stan

Ältadalen hittar du bara 30 minuter från Stockholm City i Nacka precis på gränsen till Tyresö. Här bygger vi radhus med ett kvadratsmart tänk som ger plats åt både familjeliv och egentid. Du blir en del av ett socialt och stort radhusområde där barnen bor nära sina nya kompisar. Och här kan du slappna av, för i nyproduktion blir vardagen lite smidigare. Du kan njuta av allt från ett nytt kök och och en fullt utrustad tvättstuga, till att det är förberett för elbilladdning på uppfarten.

Att hitta på när du bor i Ältadalen

Ältadalen växer så det knakar, men redan nu är det ett populärt område. Här varvas framtidsvisioner med att bekvämligheter redan finns på plats. Särskilt om du uppskattar livet utomhus. Du får en fantastisk aktivitetspark som närmaste granne, samtidigt som badsjöar, skog och friluftsområden breder ut sig runt husknuten. I närheten finns också Nackareservatet med 829 natursköna hektar och ett inbjudande utbud av cykel- och promenadvägar.  Ja, här finns allt du kan önska!

 

I Ältadalen kan du njuta av allt från att det är nära till både skolor och förskolor, till att det är gångavstånd till Älta centrum som har all nödvändig service. Söker du ett större utbud finns Nacka forum cirka en kvart bort med bilen. Där hittar du allt från shopping till restauranger och mysiga caféer. När det är tid för barnkalas hittar du även ett konditori med praliner, tårtor och bakverk ett stenkast från radhuset.  

Bostadsfakta

I våra radhus har vi tänkt på hur du ska kunna leva och trivas som allra bäst, och varje kvadratmeter är genomtänkt. 

  • Bostadstyp: Radhus
  • Rum: 5 - 6 rok
  • Pris: 6 650 000 - 7 900 000 kr
  • Storlek: 109 - 122 kvm
  • Antal bostäder: 30
  • Till salu: 0 Radhus
  • Inflytt från: Preliminärt från kvartal 1 2023

Bostäder och priser

Ältadalens aktivitetspark

Precis intill bostadsområdet hittar du en stor aktivitetspark. Här finns möjligheter till allt från fotbollsspel till att låta barnen leka bland gungor, klättring och balansgång i de olika lekparkerna. Dessutom finns både utegym och promenadslingor in till natur- och skogsområden. Hopp och lek!

En gemensam plats

I området planerar vi att bygga ett gemensamhetshus – en plats för grannar och vänner att samlas. För stora kalas, grannträffar och kanske ett disco för barnen? Med långbord för 20 personer, kök och altan blir det en perfekt plats för de där större sammankomsterna som inte alltid ryms hemma.

Familjen som stormtrivs i sitt nya radhus

"Vi lagar mycket mat och gillar att en stor sällskapsyta går ihop med köket. Dessutom är det väldigt mycket förvaring – på ett bra sätt. Det är verkligen välplanerat och vi har inte känt att vi saknar någonting." Vill du veta mer om vad familjen Levin tycker om sitt radhus?

person på visning i nyproducerad bostad

Att köpa nyproduktion

Hur det går till att köpa en nyproducerad bostad av oss? För att göra det tryggt och enkelt för dig har vi listat det du behöver ha koll på – steg för steg.

vuxen man sitter i soffa och läser

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Malin Gustafsson
  • Malin Gustafsson
  • Fastighetsmäklare