Strosa

nyproducerad lägenhetshus

Avgiftsfritt första året

Köper du en bostad nu bor du avgiftsfritt hela första året. Vi betalar din månadsavgift de 12 första månaderna från att du flyttar in. Läs mer på respektive lägenhet under Bostäder och priser som du hittar längre ner.

ALT-text för bild här!

Hitta hem i Ältadalen

Nybyggt, modernt och kvadratsmart mitt ute bland grönområdena i Nacka? Jo, i Ältadalen är det sant! Vårt första radhuskvarter i Ältadalen är redan slutsålt och Brf Strosa blir vårt sista. Här möter våra nybyggda radhus vacker natur i ett område perfekt anpassat för familjen. Här får du nära till allt från nya lekparker och en stor aktivitetspark, till förskolor och skolor. Dessutom finns här stora skogsområden, naturreservat och badplatser. Och det är smidigt att ta sig in till stan för en dagsutflykt eller för dig som pendlar.

manniskor som ritar i lagenhet

Tryggt bostadsköp

Mycket kan vara nytt när du ska köpa en nyproducerad bostad. Här kan du läsa mer om vad som gäller när du köper bostad av oss.

Radhus för hela familjen

Här i Ältadalen kommer vi bygga radhus med fina skifferfasader i ett område som bjuder upp till gemenskap. Utanför dörren får du nära till vacker natur med stora skogsområden, naturreservat och badplatser. Dessutom är det smidigt att ta sig in till stan. Med bil är du snabbt ute på Tyresövägen och flera busslinjer tar dig till knutpunkter som Slussen och Gullmarsplan. Här finns det mesta – det enda som saknas är du. 

 

Vi vill förenkla din vardag så att du kan fokusera på det du bryr dig om. I våra nybyggda radhus möts du av vardagsrum och kök i öppen planlösning med stora sällskapsytor. När jobb och skoldagen är slut är det här din familj kan samlas och umgås om kvällarna. På ovanvåningen hittar du sovrummen och ett litet allrum för tv-tittande, spel och annat kvällsmys. En perfekt plats för avkoppling, helt enkelt. 

 

På innergården kommer det finnas en gemensam verkstad för dig och dina grannar. Här kan du låna trädgårdsredskap, måla om en stol eller ta dig an det där snickarprojektet du inte vill göra inne i hemmet. I kvarteret hittar du även en lekpark för barnen med sandlåda, sittbänkar och en liten kulle att klättra upp på.

Bostadsfakta

Våra nybyggda radhus är noga genomtänkta från golv till tak. De byggs enligt Svanen med omtanke om människa och miljö.

  • Bostadstyp: Radhus
  • Rum: 5 - 6 rok
  • Pris: 6 495 000 - 7 845 000 kr
  • Storlek: 109 - 122 kvm
  • Antal bostäder: 33
  • Till salu: 8 Radhus
  • Inflytt från: Preliminärt 2024

Bostäder och priser

person på visning i nyproducerad bostad

Att köpa nyproduktion

Hur det går till att köpa en nyproducerad bostad av oss? För att göra det tryggt och enkelt för dig har vi listat det du behöver ha koll på – steg för steg.

vuxen man sitter i soffa och läser

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

svanens logga

Svanenmärkta bostäder

En Svanenmärkt bostad är byggd med omtanke om människa och miljö. Men vad innebär det egentligen för dig som kund?

Kartan kan inte läsas in

Tis 4 Apr

Välkommen på visning! Vänligen kontakta mäklaren för att boka din privata visning.

Lägg till i kalendern
Anders Karlén
  • Anders Karlén
  • Fastighetsmäklare