Drömma

Din bostadsdröm i Barkarby

Brf Drömma ligger mitt i centrala Barkarby – perfekt för dig som vill att vardagen ska vara enkel. Här bor du kvadratsmart nära pendeltågsstationen, och dessutom planeras en ny tunnelbanestation att öppna precis runt hörnet. Det gör resan lika smidig in till stan som ut i vida världen via Arlanda. Runt kvarteret finns gym, matbutik och möjlighet till att shoppa på Barkarby Outlet, IKEA eller någon av Barkarby handelsplats alla butiker. Här bor du på ett läge som har allt.

Hitta hem i Barkarby

Barkarby är en av Stockholms snabbast växande områden men redan idag finns allt som behövs för en enklare vardag. Plocka smidigt upp träningsväskan på väg hem från jobbet och var på gymmet några minuter senare eller ingredienserna till kvällens spontanmiddag med vännerna. I området finns allt som behövs. I Barkarby finns det skolor och förskolor för familjens yngre medlemmar och här bor du nära bra kommunikationer, grönområden och shopping. Med pendeltåget är du inne i centrala Stockholm på 25 minuter för dig som pendlar eller som vill har nära till city. 2026 kommer den nya tunnelbanestationen att stå klar.

manniskor som ritar i lagenhet

Ett tryggt bostadsköp

För oss är det viktigt att det känns så tryggt som möjligt för dig. Därför ingår det alltid ett trygghetspaket med både skydd och garantier när du köper en bostad av oss.

Välplanerade bostäder

Dags för egen bostad eller ska ni bli fler i familjen? I Brf Drömma finns det något för alla. Här bygger vi allt från den smarta ettan för förstagångsköparen till rymliga fyran med uthyrningsdel och plats för hela familjen. Oavsett vad du väljer får du en kvadratsmart och välplanerad bostad med stor balkong på bästa läge i Barkarby.

Bostadsfakta

Bostäderna är smart planerade med kök från IKEA, helkaklade badrum och gott om förvaring som kompletteras med eget förråd i källaren. Lägg där till vitmålade väggar och ekparkett i hela lägenheten som blir grunden till att sätta sätts en personlig prägel på inredningen. Självklart finns det hiss, garage och cykelförråd. Och kanske är det din nya favoritrestaurang som flyttar in på bottenvåningen?

  • Bostadstyp: Lägenheter
  • Rum: 1 - 4 rok
  • Pris: ej fastställt
  • Storlek: 31 - 96 kvm
  • Antal bostäder: 84
  • Till salu: 0 Lägenheter
  • Inflyttning: Ej fastställt
  • Säljstart: ej fastställt
person på visning i nyproducerad bostad

Att köpa nyproduktion

Hur det går till att köpa en nyproducerad bostad av oss? För att göra det tryggt och enkelt för dig har vi listat det du behöver ha koll på – steg för steg.

vuxen man sitter i soffa och läser

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Anders Levin
  • Anders Levin
  • Säljledare