Gnistra

Beskrivande alt-text, 30-50 tecken

Bostäder med bästa pendlarläge i Vegastaden

Mitt i Haninge och Vega växer en småstad fram. Här i Vegastaden bygger vi nya bostäder ett prisvärt läge med pendeltåget utanför dörren, och naturen runt hörnet. I Vega får du nära till det mesta som behövs för att vardagen ska fungera smidigt. Och våra nybyggda bostäder gör dessutom att du har allt du behöver hemma. Det gör det hela rätt enkelt, och tryggt!

kok med vardagsrum i bostadsratt

Om bostäderna

Du kan välja vilken lägenhetsstorlek du vill och ändå få alla bekvämligheter. Som nytt kök från IKEA med diskmaskin och inbyggd mikro, egen tvättmaskin, stor balkong, helkaklat badrum och bredband.

manniskor som ritar i lagenhet

Tryggt bostadsköp

Mycket kan vara nytt när du ska köpa en nyproducerad bostad. Här kan du läsa mer om vad som gäller när du köper bostad av oss.

Nyproduktion i Vega

Strax söder om Stockholm hittar du Haninge och Brf Gnistra. Här bygger vi nya lägenheter precis intill pendeltågstationen på bästa läge. Du kommer in till stan på bara 25 minuter, så det fungerar utmärkt för dig som behöver pendla dagligen eller vill ha nära till city. I Vega finns också allt du behöver för att vardagen ska vara smidig och enkel. Som att hämta upp middagen på vägen hem från jobbet, eller att plocka träningsväskan och vara på gymmet några minuter senare. Det finns också stora möjligheter för ett aktivt liv utomhus – för här är grönskan aldrig långt borta. Du kan vandra, jogga och cykla i de olika strövområdena och skogarna. Eller varför inte ta en simtur i någon av de tre sjöarna som ligger inom cykelavstånd?

 

Fördelarna med att köpa nyproduktion är många. Som att du alltid betalar ett fast pris för lägenheten och slipper en krånglig budgivning. Eller att du inte behöver renovera och istället kan ägna tid till det du bryr dig om. Att du har ett nytt kök från IKEA och badrum med tvättmaskin! Nämnde vi en stor, härlig balkong förresten? Där kan du ju möta sommarsolen tillsammans med vännerna. Visst låter det bra?

Bostadsfakta

I Brf Gnistra bygger vi totalt 115 nya lägenheter med ett kvadratsmart tänk som ger dig en prisvärd bostad att längta hem till. Projektet är snart slutsålt, anmäl ditt intresse idag.

  • Bostadstyp: Lägenheter
  • Rum: 1 - 4 rok
  • Pris: 1 675 000 - 4 150 000 kr
  • Storlek: 34 - 93 kvm
  • Antal bostäder: 115
  • Till salu: 1 Lägenheter
  • Inflytt från: Inflyttningsklart - enligt överenskommelse

Bostäder och priser

Etta med kvällssol på balkongen

Tänk dig en kvadratsmart etta på 34 kvadratmeter, som erbjuder allt från kvällssol på balkongen till ett rymligt badrum med kombimaskin. Visst låter det bra? Den stora hallen ger dessutom mer plats åt din vardag i kök och vardagsrum, och du kan dela av sovalkoven för känslan av ett eget sovrum.

Att bo i Vegastaden

Vegastaden är en ny stadsdel i Haninge med egen pendeltågsstation som invigdes i april 2019. Planen är att 3 500 bostäder ska byggas och flera är redan klara och inflyttade. Stadsdelen kommer att få åtta förskolor och två grundskolor. Med pendeln utanför dörren är du i Stockholms city på 20 minuter. Från Vegastaden kommer du också snabbt ut med bilen på 73:an. Du har också nära till både Haninge centrum och Länna.

Natursköna Vegastaden

Vegastaden ligger naturskönt och nära både bad och skidspår. Spring i Rudans friluftsområde eller ta en skön promenad till Kolartorps naturreservat med barnen. Här har du fin utsikt över hela området. Sjöarna Drevviken och Rudan ligger öster respektive söder om Vegastaden och har båda populära badplatser.

person på visning i nyproducerad bostad

Att köpa nyproduktion

Hur det går till att köpa en nyproducerad bostad av oss? För att göra det tryggt och enkelt för dig har vi listat det du behöver ha koll på – steg för steg.

vuxen man sitter i soffa och läser

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

svanens logga

Svanenmärkta bostäder

En Svanenmärkt bostad är byggd med omtanke om människa och miljö. Men vad innebär det egentligen för dig som kund?

Kartan kan inte läsas in
Gulsah Bulduk
  • Gulsah Bulduk
  • Fastighetsmäklare