Beundra

person i soffa i nyproducerad lagenhet

Bo avgiftsfritt i två år

Köper du en bostad just nu betalar vi din månadsavgift de första 24 månaderna från att du flyttar in. Dessutom får bostadsrättsföreningen räntegaranti på sitt lån. Läs mer på respektive lägenhet under Bostäder och priser som du hittar längre ner.

Familj på picknick och äter

Nya lägenheter med toppläge i Årstaberg

Välkommen till Beundra, vårt nästa kvarter i Årstahusen med nybyggda lägenheter som kommer ha vidsträckt utsikt över vackra Stockholm. Hela 24 våningar kommer resa sig på ett fantastiskt läge mitt mellan natur och city. Här hittar du allt från den mindre ettan för förstagångsköparen till den större fyran för hela familjen – och allt däremellan.

tagstation

Bo nära det mesta i Årstaberg

I Årstaberg bygger vi nya lägenheter lika nära ett kommunikationsnav som skogsområden och badplatser. Det är vad vi kallar bekvämt. För här kan du både åka tvärbana och pendeltåg, det finns bussar och du kommer snabbt ut på Södra länken med bil. Du kommer i stort sett överallt på nolltid oavsett vad du väljer för färdmedel – varför inte ta cykeln över Årstabron och vara på Södermalm fem minuter senare?

Nyproducerade lägenheter för alla

Inbäddad mellan stadspuls och grönska får du alla förutsättningar för en härlig vardag. Här finns naturen ständigt närvarande, med bland annat Årstaskogen som bjuder på allt från vackra promenadslingor till badplatser och utegym. Därifrån kan du också promenera hela vägen till moderna Liljeholmskajen, där du kan utnyttja restaurangutbudet med vacker utsikt över Årstaviken. Vill du istället uppleva genuina 50-talsmiljöer har du nära till Årsta centrum, med flera butiker och små spännande matställen. Det kommer att finnas parkeringsplatser för cyklar i garaget. Vi vill att det ska vara enkelt att välja cykeln i Årstahusen.

 

Väl hemma kan du njuta av nyproduktionens alla bekvämligheter. Tvättmaskin och torktumlare, hiss, helkaklade badrum, balkong eller uteplats – för att bara nämna några fördelar som gör livet smidigare oavsett om du bor själv eller har familj. Och de flesta av lägenheterna har minst en balkong, vissa får till och med två. Därifrån kan du njuta av utsikten som är värd att beundra.

Bostadsfakta

I Beundra bor du i kvadratsmarta lägenheter med rymlig förvaring, öppen planlösning och härligt ljusinsläpp.

  • Bostadstyp: Lägenheter
  • Rum: 1 - 4 rok
  • Pris: 2 750 000 - 10 000 000 kr
  • Storlek: 33 - 100 kvm
  • Antal bostäder: 89
  • Till salu: 26 Lägenheter
  • Inflytt från: Från hösten 2023

Bostäder och priser

manniskor som ritar i lagenhet

Ett tryggt bostadsköp

För oss är det viktigt att bostadsköpet känns så tryggt som möjligt för dig. Därför ingår det alltid ett trygghetspaket med både skydd och garantier när du köper en bostad av oss.

person på visning i nyproducerad bostad

Att köpa nyproduktion

Hur det går till att köpa en nyproducerad bostad av oss? För att göra det tryggt och enkelt för dig har vi listat det du behöver ha koll på – steg för steg.

vuxen man sitter i soffa och läser

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Ons 7 Jun

Varmt välkommen på visning i vår visningslägenhet! Vi ses på Årstaskogs Väg 9A.

  • TID:17:00 - 17:45
Lägg till i kalendern
Fredrik Björkstrand
  • Fredrik Björkstrand
  • Fastighetsmäklare
Kartan kan inte läsas in