Jogga

En tjej och en kille sitter på en brygga och äter macka

Nya bostäder i Västra Hamnen

Här i Jogga kan du njuta av havsbrisen i allt från unika etagelägenheter till den där kvadratsmarta ettan, och fyror som rymmer hela barnfamiljen. Vad sägs dessutom om att få badrocksavstånd till kvällsdoppet i Scaniabadet? Det är så det är i Västra Hamnen.

Att göra i Västra Hamnen

Här bor du i ett Västra Hamnen med gott om aktiviteter. Allt från konserter, dans och teater till beachvolleyboll, segling och andra vattensporter. I området finns flera fina promenadstråk som är perfekt för hundpromenaden eller en härlig power walk. Mitt emot ligger Varvsparken, och där finns en lekpark med fina gräsytor för picknickfilten. På Kockum Fritid kan du dessutom vara sportig och åka skridskor, simma, spela squash eller badminton

manniskor som ritar i lagenhet

Tryggt bostadsköp

Mycket kan vara nytt när du ska köpa en nyproducerad bostad. Här kan du läsa mer om vad som gäller när du köper bostad av oss.

Våra lägenheter

Det här blir sista chansen att kunna köpa en nybyggd lägenhet utmed Varvsparken och få en helt fantastisk utsikt från de översta våningarna. Dessutom får du smart förvaring och genomtänkt inredning för en enklare vardag. Här är det ljust och fräscht med vitlaserad ekparkett och öppen planlösning. Och såklart helkaklat badrum med tvättutrustning i din egen lägenhet.

Bostadsfakta

I månadsavgiften ingår uppvärmning, varm- och kallvatten, fiber och bredband med grundutbud av tv-kanaler. Det gör att du lätt kan räkna ut månadskostnaden och veta hur mycket ditt boende kommer att kosta.
  • Bostadstyp: Lägenheter
  • Rum: 1 - 4 rok
  • Pris: 1 600 000 - 5 300 000 kr
  • Storlek: 33 - 104 kvm
  • Antal bostäder: 89
  • Till salu: 0 Lägenheter
  • Inflytt från: Preliminärt våren 2024

Bostäder och priser

person på visning i nyproducerad bostad

Att köpa nyproduktion

Hur det går till att köpa en nyproducerad bostad av oss? För att göra det tryggt och enkelt för dig har vi listat det du behöver ha koll på – steg för steg.

vuxen man sitter i soffa och läser

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Kartan kan inte läsas in
Marina Nilsson
  • Marina Nilsson
  • Fastighetsmäklare