Simma

Man och kvinna sitter vid ett bord och spelar spel

Hitta hem med lägenhet i Hyllie

Borta bra men hemma bäst. Kommunikationsnavet Hyllie gör att du är sammankopplad med världen, med nära och kära – men det nya området Hyllieäng är också en plats att kalla din egen. Här planerar vi nya lägenheter i en härlig mix av lugn och grönska i en växande stadsdel som har allt att erbjuda. Välkommen hem till din nya vardag.

gront omrade med manniskor

Hyllie har hållbarhet i fokus

Grönt är skönt! Bo i en stadsdel med ambitionen att bli klimatsmartast i Öreundsregionen. 2011 skrevs Klimatkontraktet under av Eon, VA Syd och Malmö stad – som gett Hyllie uppmärksamhet ute i världen genom sina hållbara lösningar inom energi, avfall och möjligheter till transport. Dessutom togs Miljöprogram Hyllie fram för alla byggaktörers hjälp, en sammanställning av alla avtal och överenskommelser som finns att ta hänsyn till i Hyllie när det gäller hållbarhet.

manniskor som ritar i lagenhet

Tryggt bostadsköp

Mycket kan vara nytt när du ska köpa en nyproducerad bostad. Här kan du läsa mer om vad som gäller när du köper bostad av oss.

Våra lägenheter i Hyllie

I nya Hyllieäng bor du lugnt och lite lantligt men med allt storstaden har att erbjuda runt knuten. Här kan du koppla av med en mysig promenad, eller genom att ta det lugnt på den gröna innegården som står färdig när du flyttar in. Samtidigt finns storstadspulsen en kort promenad bort – med allt från shopping och restauranger till idrottsarenor och serviceutbud.

 

I Hyllieäng bor du dessutom nybyggt och bekvämt inne i lägenheten. Vårt kvadratsmarta tänk ger dig en prisvärd bostad som är genomtänkt från topp till tå. Tvättmaskin och torktumlare, hiss, helkaklade badrum, balkong eller uteplats – för att bara nämna några fördelar som gör livet smidigare oavsett om du bor själv eller har familj. Våra nybyggda lägenheter har dessutom alltid kök från IKEA, vilket ger dig fler valmöjligheter. Om några år kanske du vill byta köksluckor?

Bostadsfakta

  • Bostadstyp: Lägenheter
  • Rum: 1 - 4 rok
  • Pris: ej fastställt
  • Storlek: 0 - 0 kvm
  • Antal bostäder: 50
  • Till salu: 0 Lägenheter
  • Inflytt från: Ej fastställt
  • Säljstart: Ej fastställt
person på visning i nyproducerad bostad

Att köpa nyproduktion

Hur det går till att köpa en nyproducerad bostad av oss? För att göra det tryggt och enkelt för dig har vi listat det du behöver ha koll på – steg för steg.

vuxen man sitter i soffa och läser

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Anna Jermander
  • Anna Jermander
  • Säljledare