En tjej och en kille joggar på en grusväg

Upptäck co-living i Malmö

I Malmö växer stadsdelen Elinegård fram med Öresund och unik natur som kuliss. Här kan du njuta av ett skönt, grönt stadsliv med snabba förbindelser till såväl Hyllie och Limhamn som till centrala Malmö. Här kommer vi också bygga vårt första bostadskvarter med vårt nya boendekoncept för co-living, som vi kallar FlexHem.

fyra personer sitter vid ett bort och skrattar och äter mat

Co-livingkonceptet FlexHem

FlexHem innebär att du bor i en lite mindre lägenhet, men där du och dina grannar delar på flera gemensamma ytor. I huset finns bland annat ett gemensamt vardagsrum, tvättstuga med lounge och ett stort kök som bjuder in till umgänge och middagar. Det ger dig en social vardag där möjligheterna att dela funktioner med dina grannar också blir bättre för både plånbok och miljö.

manniskor som ritar i lagenhet

Tryggt bostadsköp

Mycket kan vara nytt när du ska köpa en nyproducerad bostad. Här kan du läsa mer om vad som gäller när du köper bostad av oss.

Din privata lägenhet

I FlexHem kan du nu njuta av flera gemensamma ytor, men du får även allt du behöver i din egen lägenhet. Bland annat kök och vardagsrum i öppen planlösning och ett separat sovrum. I köket får du inredningen från IKEA och de mindre lägenheterna utrustas med kokvrå.

 

Det egna badrummet är förberett för tvättutrustning, men du kan också nyttja den gemensamma välutrustade tvättstugan. Alla lägenheterna får dessutom en mysig balkong, en del med utsikt mot parken.

Bostadsfakta

  • Bostadstyp: Lägenheter
  • Rum: 1 - 3 rok
  • Pris: ej fastställt
  • Storlek: 0 - 0 kvm
  • Antal bostäder: 62
  • Till salu: 0 Lägenheter
  • Inflytt från: Påbörjas preliminärt sommaren 2025
  • Säljstart: ej fastställt

Ett levande kvarter

I Elinegård kommer FlexHem byggas på två sidor av ett mobilitetshus, där det förutom parkering kommer finnas bil- och cykelpool. På bottenvåningen planeras det för allt från café och restaurang till ett gym för dig som tränar. Huset får också gemensamma ytor till coworking, läxläsning, verkstad, festlokal, takterrass med utekök och övernattningslägenheter. Här blir ditt kvarter till en social och levande mittpunkt för hela området i Elinegård.

person på visning i nyproducerad bostad

Att köpa nyproduktion

Hur det går till att köpa en nyproducerad bostad av oss? För att göra det tryggt och enkelt för dig har vi listat det du behöver ha koll på – steg för steg.

vuxen man sitter i soffa och läser

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Kartan kan inte läsas in
Anna Jermander
  • Anna Jermander
  • Säljledare