Kalka

Två år avgiftsfritt i ettor och tvåor

Om du köper en etta eller tvåa i Brf Kalka just nu bor du avgiftsfritt de första två åren. Hitta din lägenhet och läs mer under bostäder och priser.

Inflyttningsklara lägenheter i gröna Elinegård

I Elinegård har vi inflyttningsklara lägenheter ett stenkast från unik natur och med allt du behöver utanför dörren. Det är lika enkelt att ta en joggingtur längs kalkbrottet som att hämta ut paket på matbutiken. Och vill du till Limhamn, Hyllie eller centrala Malmö går det bussar hela tiden.

manniskor som ritar i lagenhet

Ett tryggt bostadsköp

För oss är det viktigt att det känns så tryggt som möjligt för dig. Därför ingår det alltid ett trygghetspaket med både skydd och garantier när du köper en bostad av oss.

Bo enkelt och energieffektivt

Här är allt redan färdigt när du flyttar in, renoveringen är långt borta och din lägenhet är genomtänkt från golv till tak. Du kan till exempel känna dig trygg med att vitvarorna är energieffektiva, att kranarna är snålspolande och att husen är utformade för att hålla nere energiförbrukningen på lång sikt.

 

Ja, här får du även funktionell och smart inredning och det mesta du behöver ner till varje kvadratmeter. Som ett fullt utrustat kök från IKEA, hiss, tvättmaskin, torktumlare och balkong eller uteplats. Allt det där som gör vardagen lite enklare.

Bostadsfakta

I Brf Kalka finns allt från mindre ettor för dig som flyttar hemifrån, upp till femmor för den större familjen. 

 • Bostadstyp: Lägenheter
 • Rum: 1 - 5 rok
 • Pris: 1 400 000 - 4 700 000 kr
 • Storlek: 34 - 111 kvm
 • Antal bostäder: 69
 • Till salu: 15 Lägenheter
 • Inflyttning: Sommaren 2024

Bostäder och priser

person på visning i nyproducerad bostad

Att köpa nyproduktion

Hur det går till att köpa en nyproducerad bostad av oss? För att göra det tryggt och enkelt för dig har vi listat det du behöver ha koll på – steg för steg.

vuxen man sitter i soffa och läser

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

svanens logga

Svanenmärkta bostäder

En Svanenmärkt bostad är byggd med omtanke om människa och miljö. Men vad innebär det egentligen för dig och ditt boende?

Tor 18 Jul

Välkommen till öppen visning för Brf Kalka! Vi håller till i visningslägenheten på Havrefältsgatan 2A, följ skyltar från Blåsebergavägen. Önskar du en privat visning kontakta mäklaren.

 • TID:17:45 - 18:15
Lägg till i kalendern

Tor 25 Jul

Välkommen till öppen visning för Brf Kalka! Vi håller till i visningslägenheten på Havrefältsgatan 2A, följ skyltar från Blåsebergavägen. Önskar du en privat visning kontakta mäklaren.

 • TID:17:45 - 18:15
Lägg till i kalendern
Labinot Krasniqi
 • Labinot Krasniqi
 • Fastighetsmäklare