Kalka

Nybyggda lägenheter i sköna Elinegård

Med kalkbrottet och Öresund som kuliss växer nya bostadsrätter och kvarter fram i Elinegård. I Kalka bygger vi lägenheter för dig som söker ett skönt stadsliv bland täta kvarter och mysiga torg i en grönskande miljö. I området varvas stora visioner med den enkla vardagen, och läget gör att du snabbt tar dig vidare till allt från Limhamn och Hyllie till centrala Malmö. Här kan du tryggt hitta hem.

En lägenhet i Elinegård gör det enklare

Parker på två sidor av kvarteret, motionsslingor vid kalkbrottet och fina grönområden. Här blir hela området till ditt hem och är perfekt för dig som trivs utomhus. Ta en lässtund ute i det gröna, en härlig promenad eller låt barnen utforska de roliga lekplatserna. Eller plocka fram cykeln och trampa dig fram i den naturnära miljön. Kanske hela vägen till småbåtshamnen i Limhamn? Eller till Emporia i Hyllie för lite shopping?

 

När du inte är ute i det fina området kan du njuta av det enkla livet i en nyproducerad bostad. Här är allt färdigt redan när du flyttar in, renoveringen är långt borta och lägenheterna är genomtänkta från golv till tak. Att göra det mesta av varje kvadratmeter är nämligen något av vår specialitet, och tillsammans med funktionell och smart inredning vill vi ge dig mesta möjliga trivsel för pengarna. Som att du har hiss, tvättmaskin, torktumlare och balkong eller uteplats. Ja, allt det där som gör vardagen lite enklare.

Bostadsfakta

I Brf Kalka finns allt från mindre ettor för dig som flyttar hemifrån, upp till femmor för den större familjen. Våra lägenheter inreds med kök från IKEA, helkaklade badrum med egen tvättutrustning och såklart ingår vitvaror.

  • Bostadstyp: Lägenheter
  • Rum: 1 - 5 rok
  • Pris: 1 400 000 - 3 850 000 kr
  • Storlek: 34 - 94 kvm
  • Antal bostäder: 68
  • Till salu: 13 Lägenheter
  • Inflytt från: Preliminärt från sommaren 2024

Bostäder och priser

vuxen man sitter i soffa och läser

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Mer om våra bostäder
vuxen och barn läser tidning

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp
Labinot Krasniqi
  • Labinot Krasniqi
  • Fastighetsmäklare