Kalka

Nybyggda lägenheter i sköna Elinegård

Med kalkbrottet och Öresund som kuliss växer nya bostadsrätter och kvarter fram i Elinegård. I Kalka bygger vi lägenheter för dig som söker ett skönt stadsliv bland täta kvarter och mysiga torg i en grönskande miljö. I området varvas stora visioner med den enkla vardagen, och läget gör att du snabbt tar dig vidare till allt från Limhamn och Hyllie till centrala Malmö. Här kan du tryggt hitta hem.

manniskor som ritar i lagenhet

Tryggt bostadsköp

Mycket kan vara nytt när du ska köpa en nyproducerad bostad. Här kan du läsa mer om vad som gäller när du köper bostad av oss.

En lägenhet i Elinegård gör det enklare

Parker på två sidor av kvarteret, motionsslingor vid kalkbrottet och fina grönområden. Här blir hela området till ditt hem och är perfekt för dig som trivs utomhus. Ta en lässtund ute i det gröna, en härlig promenad eller låt barnen utforska de roliga lekplatserna. Eller plocka fram cykeln och trampa dig fram i den naturnära miljön. Kanske hela vägen till småbåtshamnen i Limhamn? Eller till Emporia i Hyllie för lite shopping?

 

När du inte är ute i det fina området kan du njuta av det enkla livet i en nyproducerad bostad. Här är allt färdigt redan när du flyttar in, renoveringen är långt borta och lägenheterna är genomtänkta från golv till tak. Att göra det mesta av varje kvadratmeter är nämligen något av vår specialitet, och tillsammans med funktionell och smart inredning vill vi ge dig mesta möjliga trivsel för pengarna. Som att du har hiss, tvättmaskin, torktumlare och balkong eller uteplats. Ja, allt det där som gör vardagen lite enklare.

Bostadsfakta

I Brf Kalka finns allt från mindre ettor för dig som flyttar hemifrån, upp till femmor för den större familjen. Våra lägenheter inreds med kök från IKEA, helkaklade badrum med egen tvättutrustning och såklart ingår vitvaror.

  • Bostadstyp: Lägenheter
  • Rum: 1 - 5 rok
  • Pris: 1 400 000 - 4 700 000 kr
  • Storlek: 34 - 111 kvm
  • Antal bostäder: 69
  • Till salu: 44 Lägenheter
  • Inflytt från: Preliminärt från sommaren 2024

Bostäder och priser

person på visning i nyproducerad bostad

Att köpa nyproduktion

Hur det går till att köpa en nyproducerad bostad av oss? För att göra det tryggt och enkelt för dig har vi listat det du behöver ha koll på – steg för steg.

vuxen man sitter i soffa och läser

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Kartan kan inte läsas in
Labinot Krasniqi
  • Labinot Krasniqi
  • Fastighetsmäklare