Bada

Hitta hem med lägenhet i Hyllie

Borta bra men hemma bäst. Kommunikationsnavet Hyllie gör att du är sammankopplad med världen, med nära och kära – men det nya området Hyllieäng är också en plats att kalla din egen. Här planerar vi nya lägenheter i en härlig mix av lugn och grönska i en växande stadsdel som har allt att erbjuda. Välkommen hem till din nya vardag

Våra lägenheter i Hyllie

Även om Hyllie ligger i utkanten av Malmö finns här en stadskärna med puls där allting finns tillgängligt. Från shopping och restauranger till idrottsarenor och kommunikationsmöjligheter. Och en kort promenad bort ger kvarteret Hyllieäng dig en mer lantlig känsla med grönytor runt hörnet. Här kan du koppla av med en mysig promenad, eller genom att ta det lugnt på den gröna innegården som står färdig när du flyttar in.

 

I Hyllieäng bor du dessutom nybyggt och bekvämt inne i lägenheten. Vårt kvadratsmarta tänk ger dig en prisvärd bostad som är genomtänkt från topp till tå. Tvättmaskin och torktumlare, hiss, helkaklade badrum, balkong eller uteplats – för att bara nämna några fördelar som gör livet smidigare oavsett om du bor själv eller har familj. Våra nybyggda lägenheter har dessutom alltid kök från IKEA, vilket ger dig fler valmöjligheter. Om några år kanske du vill byta köksluckor?

Bostadsfakta

Hyllieäng är en lugn del av Hyllie som ligger granne med Hylliebadet. Här planerar vi att bygga 76 bostadsrätter med 1-5 rum och kök.

  • Bostadstyp: Lägenheter
  • Rum: 1 - 5 rok
  • Pris: ej fastställt
  • Storlek: 26 - 107 kvm
  • Antal bostäder: 76
  • Till salu: 0 Lägenheter
  • Inflytt från: Preliminärt vintern 2024-2025
  • Säljstart: Preliminärt september 2022

Hyllie har hållbarhet i fokus

Grönt är skönt! Bo i en stadsdel med ambitionen att bli klimatsmartast i Öreundsregionen. 2011 skrevs Klimatkontraktet under av Eon, VA Syd och Malmö stad – som gett Hyllie uppmärksamhet ute i världen genom sina hållbara lösningar inom energi, avfall och möjligheter till transport. Dessutom togs Miljöprogram Hyllie fram för alla byggaktörers hjälp, en sammanställning av alla avtal och överenskommelser som finns att ta hänsyn till i Hyllie när det gäller hållbarhet.

vuxen man sitter i soffa och läser

Våra bostäder

Vill du veta mer om våra lägenheter och radhus? Följ med på en rundvandring i allt från en kvadratsmart etta till en ljus och rymlig fyra.

Mer om våra bostäder
vuxen och barn läser tidning

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp
Anna Jermander
  • Anna Jermander
  • Säljledare