Dina inredningsval

Ditt drömhem börjar här – hitta din stil

Hur ser ditt drömhem ut? För att hjälpa dig på vägen har våra inredare tagit fram tre fasta stilar för kök och badrum: Sand, Tall och Kalk.

Varje inredningsstil är inspirerad av vår vackra skandinaviska natur, som ger dig en unik kombination av färg, form och material.

Stilar som passar din smak

Oavsett om du drömmer om en trendig och uttrycksfull inredning eller en mer neutral bas att bygga vidare på, så har vi en stil som passar just dig.

Vårt inredningsteam har noggrant analyserat trender, design och materialval för att skapa stilar som är både aktuella och tidlösa.

Gör dina val helt kostnadsfritt

Det bästa av allt är att stilarna är helt kostnadsfria och ingår när du köper en nyproducerad bostad av oss.

På så sätt kan du njuta av en inredning av hög kvalitet och hållbarhet, med lika stort fokus på estetik som funktionalitet – något att trivas med under många år framöver.

Så, vilken stil är du?

Sand

Köket går i en beige kulör som växlar mot ljusgrått men behåller sin värme. Stilen Sand är en mjuk och sober stil som drar åt det traditionella – passar dig som söker något tidlöst utan att inreda helt vitt.

Tall

En inredning som flörtar med naturen och tallskogens nyanser. Tall är något för dig som vill ha en lika trendig och intressant stil som mjuk och sober.

Kalk

Här går köket i kalkstenstoner, och är vitt utan att bli kallt. Stilen Kalk är både inbjudande och tidlös – passar som bas oavsett om du trivs bäst med en klassisk eller modern stil.

Få det lilla extra med vårt tillvalspaket

Vill du sätta än mer guldkant på ditt nya hem? Våra inredare har satt ihop ett paket av noga utvalda tillval för både kök och badrum, som passar perfekt ihop med våra inredningsstilar Sand, Tall och Kalk.

Så gör du dina inredningsval

Undrar du hur det går till? Här får du svar på hur hela processen med dina val går till.