Inredningsstil

Standard

För att ge dig en bra grund när du ska inreda har våra lägenheter alltid vita väggar och golv i vitlaserad ekparkett. Till inredningen har vi tagit fram en ljus stil som heter Standard. Och det är så ditt hem kommer se ut om du inte gör några tillval eller väljer en annan inredningsstil.

En ljus bas sätter stilen för Standard. Här hyllar vi den skandinaviska traditionen att låta det funktionella stå i fokus. Välj blonda träslag som björk eller ask och en avskalad möblering. Med en neutral bas med vita släta luckor, ljusgrå bänkskiva och vitt kakel blir det lätt att sätta din personliga prägel med inredningsdetaljer. Standard är ett tryggt val för dig som inte vill välja. Dessutom är inredningen i kök och badrum från IKEA, så du kan enkelt komplettera och byta ut när det behövs. Bra va?

Kökskran med detaljer i trä

Standard

Standard ger dig en ljus och neutral bas. Komplettera med blonda träslag som björk eller ask och en avskalad möblering.

Köket

Med en neutral bas med vita släta luckor, ljusgrå bänkskiva och vitt kakel blir det lätt att sätta din personliga prägel med inredningsdetaljer. Standard är ett tryggt val för dig som inte vill välja.

Energisnåla vitvaror

De energisnåla vitvarorna är rostfrifärgade och passar väl in med resten av inredningen. För att underlätta din vardag är köket utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn och helintegrerad diskmaskin.

Badrummet

Badrummet är helkaklat med vitt fräscht kakel. På golvet ligger slitstark klinker i grått. Alla lägenheter har kombimaskin eller tvättmaskin och torktumlare i badrummet.

Testa dina inredningsval

Här kan du testa våra inredningsstilar och direkt se resultatet. Testa dig fram och hitta din egen stil.

Kok i sobra farger

Skandinavisk sober

Den här inredningsstilen är för dig som inte vill ha vitt men ändå en mjuk och sober känsla.

Sofistikerad modern

Inredningsstilen för dig som vill ha kontraster mellan ljust och mörkt, mellan matt och blankt.