Att bo i nyproduktion

Följ med när Gustav flyttar in i sin nya lägenhet

Gustav flyttar in i nyproduktion

Han ska precis flytta in i sin nybyggda lägenhet, en mysig etta på 34 kvadratmeter. Det är hans första egna bostad och han har låtit oss följa med på inflyttningsdagen.

Kolla in i Gustavs nya lägenhet i spelaren nedan.

Härligt ljusinsläpp i nya lägenheten

Att flytta in i ett helt nytt hem kan vara en speciell känsla, en del kan nästan uppleva det som lite overkligt. Men när Gustav möter den öppna planlösningen och ljuset som strålar in, är det snarare kärlek vid första ögonkastet.

– Det första jag föll för när jag såg den här lägenheten var fönstren, jättefint ljusinsläpp. Och stor balkong. Jag insåg ganska fort att det här kommer bli jättefint. Alltså riktigt, riktigt fint, myser Gustav.

 

Enkelt med nyproduktion

I nyproduktion kan du njuta av att allt redan är färdigt från början, något Gustav såg som väldigt positivt och en av anledningarna till att han valde en av våra lägenheter.  

– Jag kan inte renovera, jag kan max måla liksom. Men det intresserar mig inte heller att hålla på och greja och så där. Så det kändes jätteskönt att bara kunna köpa en lägenhet där allt redan är fixat och allt är installerat. Jag behöver inte lyfta ett finger mer än att få in möblerna och alla grejer. Så det kändes helt perfekt.

 

Egna inredningsval

När Gustav visar oss runt passar han på att visa upp några av de inredningsval han själv gjort. I både badrum och kök har han utnyttjat möjligheten att göra egna tillval.

– Jag har valt extra spotlights inne på toaletten, och ett litet extra skåp där också. Sen har jag också valt köksbänken och luckorna. Det var inom min prisklass och jag känner mig jättenöjd med det, menar han.

 

Första koppen i nya lägenheten

Lägenheten förvandlas sakta men säkert till ett hem. Möbel för möbel, kartong för kartong. Snart kan Gustav pusta ut och påbörja sin vardag som ny lägenhetsägare. Men det första han ska göra nu när han äntligen flyttat in i sin nya lägenhet, står redan klart.

– Jag ska sätta på en kopp kaffe och njuta av den på min nya balkong, avslutar han.

ALT

Flera inredningsval

Gustav köpte sin lägenhet i ett tidigt skede och hade därför möjlighet att göra tillval i kök och badrum. Allt från skåpsluckor till bänkskivor och spotlights.

Varför nyproduktion?

Gustav var nöjd med att slippa saker som köks- och badrumsrenovering eller att behöva lägga nytt golv. En av många fördelar med att välja nyproduktion.