Varför Ikano Bostad?

Varför ska du välja Ikano Bostad som din nästa arbetsgivare? För att vi gillar dig. Hos oss kan du vara dig själv.

Det här erbjuder vi

Stark företagskultur

Vi lever efter våra värderingar. Det är inte bara tomma ord – vi står helt enkelt för det vi säger.

Framgångsrik arbetsgivare

Tack vare vår lönsamma tillväxt har vi stor frihet att utvecklas och goda möjligheter att nå våra mål. Lönsamhet och finansiell styrka skapar handlingsutrymme i både hög- och lågkonjunktur. Bakom oss har vi dessutom en stark ägarfamilj.

Långsiktighet

Vi är långsiktiga både i affärer och i relationer.

Kul på jobbet

Vi tror på att du gör ett bättre jobb om du trivs på din arbetsplats. Det ska vara roligt att arbeta för Ikano Bostad. 

Friskvård

Vi vill ha friska medarbetare som trivs på sina arbetsplatser och därför arbetar vi aktivt och förebyggande med företagshälsovård.

Vi växer så det knakar

Den närmaste treårsperioden växer vi med över 50 tjänster per år. Du kan lugnt räkna med gott om utvecklingsmöjligheter hos oss.

Ny på jobbet

I kraftig tillväxt är det extra viktigt att nyanställda får en bra introduktion. Vi har en introduktionsplan som ska vara en hjälp i början av anställningen.

Sunt förnuft

Vi krånglar inte till det. Hos oss är det rakt, enkelt och jordnära. Du kan vara dig själv.

Flexibilitet

Vi tycker också att familj och vänner är viktigt. Hos oss kan du själv påverka din arbetssituation och skapa balans mellan arbete och fritid.

Karriär

Vi satsar på våra medarbetare. Förutom utbildningar finns det stora möjligheter att göra karriär internt eller prova på arbetsrotationer.

Hitta ditt nya jobb

På Ikano Bostad jobbar du med prestigelösa, engagerade och öppna människor. Tillsammans med oss får du vara med och utveckla staden samtidigt som du bygger din karriär.

Våra medarbetare

Lär känna några av dina blivande kollegor.

Våra olika avdelningar

Bostadsutveckling, produktion och förvaltning jobbar nära varandra. Här kan du se exempel på tjänster som finns hos de olika avdelningarna.