Schysst arbetsgivare söker trainee

Tillsammans med dig vill vi skapa en enklare vardag för fler. Därför har vi skräddarsytt ett traineeprogram för ingenjörer. Det innehåller allt som vi har märkt är extra värdefullt att ha med sig i ett lyckligt förhållande med bostadsbranschen.

Du som nyligen har tagit en högskole- eller civilingenjörsexamen är extra intressant för en traineeplats hos Ikano Bostad. Vi letar efter dig med examen inom bygg och fastighet. Det kan vara Samhällsbyggnad, Byggteknik, Lantmäteri, Väg- och vattenbyggnad, Arkitektur eller Industriell ekonomi.

Är du rätt för oss?

Vi vill jobba med någon som är nyfiken, jordnära och snäll mot både människor och miljö. Om du dessutom gillar att klä dig i neonfärgad väst och vit hjälm är det bara positivt.

Så ansöker du om att bli trainee

Beskriv dig själv i ett brev och skicka till e-postadressen trainee@ikanobostad.se tillsammans med dina betyg och ditt CV. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss för vi tror att vi är starkare tillsammans. Märk din ansökan med Trainee Stockholm eller Trainee Malmö. Du är även välkommen att mejla trainee@ikanobostad.se vid frågor så svarar vi dig så snart vi har möjlighet.

Sök senast den 28 februari 2017.

 

Jag vill bli trainee

Mergim  

Jag vill möta en trainee som brinner för att skapa bostäder som kan förenkla vardagen. Du gillar struktur och att förhandla. Det är ett stort plus om du inte är rädd för att kavla upp ärmarna.
/Mergim

Clara  

Jag vill jobba med dig som är social och brinner för människor, teknik och miljö. Du är nyfiken och är inte rädd för att prova nya saker. Det är dessutom bara positivt om du gillar att klä dig i neonfärgad väst och hjälm.
/Clara

Sverker  

Sökes: trainee som har kunden i fokus och samtidigt har hela byggprocessen i bakhuvudet. Du som kan se helheten men också är intresserad av detaljerna. Och dessutom tycker du det är kul när det är skoj.
/Sverker

Start: augusti 2017.

Pågår: 2 år

Krav: max 2 års arbetslivserfarenhet efter avslutad högskole- eller civilingenjörsexamen

Anställning: Produktion eller Bostadsutveckling

Placering: Stockholm och Malmö

Ett traineeprogram för ingenjörer

Som trainee hos oss får du en unik inblick i hela bostadsprocessen och många nya kontaktytor. Programmet är indelat i block och innehåller bland annat arbetsledning, projektledning, projekteringsledning, inköp, sälj och marknad. I vissa av blocken får du chansen att tränas i ditt ledarskap. Det praktiska arbetet varvas med kurser och utbildningar. Du tilldelas handledare som stöttar dig i det dagliga arbetet men även en mentor som stöttar och följer din personliga och professionella utveckling. Sök senast den 28 februari 2017.

 

Första tiden som trainee

Det allra första som händer under din tid som trainee hos Ikano Bostad är att du får träffa en mentor som passar dig. Du får också träffa de handledare du kommer att möta under utbildningen samt dina traineekompisar. Vi ger dig en introduktion i vår företagskultur och vilka värderingar vi värnar om. Självklart är du anställd hos Ikano Bostad redan från start. Vilken befattning du har när du kommer ut på andra sidan beror på dina intressen, dina styrkor och våra framtida behov.


Dela med dig!

Våra värderingar

Värderingarna hjälper oss att följa vårt övergripande löfte: på schyssta villkor.

Våra arbetsområden

Hos Ikano Bostad finns ett brett spektrum av kunskap samlat - hela vägen från idé till förvaltning.