De 5 vanligaste uppdragen under snickartimmen

Som nyinflyttad i våra nyproducerade bostäder får du alltid en snickartimme. Det innebär att du bokar upp en av våra trevliga snickare som kommer och löser det där som kan vara svårt att fixa själv. Helt utan kostnad!

Alla är ju inte lika händiga som snickaren ovanför på bilden, och många tycker att det är jobbigt att få upp saker på väggar och i tak. Men vad är det våra snickare brukar få för förfrågningar egentligen? Här är de fem vanligaste. 

1. Montera lampkrokar i taket

Du kan inte förlita dig på dagsljuset hur länge som helst, det kommer alltid en höst och en vinter. Då är det skönt att någon hjälpt dig att få allt på plats.

2. Att fästa TV:n i väggen

Ni som har små barn vet hur tryggt det känns när den där TV:n väl sitter fast på väggen. Men det kan kännas lite övermäktigt på förhand – tänk om du bara kunde få hjälp med det?

3. Sätta hatthyllan på plats

En av våra kollegor bodde ett år i sin lägenhet utan att ha en hatthylla. Alla jackor hamnade istället i en hög på golvet. Det problemet slipper du med snickartimmen!

4. Montera fast speglar

Undvik att rusa till jobbet en stressig morgon med yoghurtstänk på skjortan – se till att spegeln kommer upp i tid!

5. Sätta upp hyllor

En perfekt syssla att ta hjälp med. Det är bara att boka en av våra snickare, så är dina böcker alldeles snart uppe på väggen. Smidigt va?

Som du märker kan våra snickare underlätta din första tid i lägenheten med både stort och smått. Vill du veta mer om våra bostäder?

En fåtölj och flyttlådor står utanför ett bostadshus

Bostadsrätter till salu

Var vill du bo? Här kan du söka bland alla våra projekt. Hitta ditt drömhem och anmäl ditt intresse.