Enkel och smart förvaring

Vi vet att förvaring är viktigt för våra kunder men inte alltid helt lätt att få till på ett bra sätt. Därför tycker vi tycker att det är spännande att hitta smarta lösningar för att förenkla din vardag. Det var därför vi byggde våra första lägenheter med FlexFörvaring i Gustavsberg. Här kommer några tips som fungerar, flyttbara väggar eller ej!

  • En garderob med klädstång har ofta outnyttjad potential längst ned. För att undvika ett berg av byxor och halvrena tröjor som samlas på botten av garderoben finns det trådbackar, byxhängare, skoförvaring, hyllplan och korgar som hjälper dig att hålla ordning.

  • Har du dålig koll på dina smycken och accesoarer? Du är inte ensam.  Låt dig inspieraras av köksinreding för att hitta bra insatser eller lådor med olika fack. På IKEA finns det riktigt snygga insatser i bambu som passar utmärkt till småsaker!
     
  • Ännu bättre koll på halsband? Skruva in ett par krokar i en vanlig trägalge och du har en praktísk smyckeshängare.

  • Du kan även komplettera dina garderober med belysning som tänds automatiskt när du öppnar dörren. Förnuftigt och praktiskt när du snabbt vill hitta det där favoritplagget.
En fåtölj och flyttlådor står utanför ett bostadshus

Bostadsrätter till salu

Var vill du bo? Här kan du söka bland alla våra projekt. Hitta ditt drömhem och anmäl ditt intresse.