Nya hyresrättsprojekt

Våra kommande nybyggda hyresrätter har ljus inredning, golv i ek och välutrustade och moderna kök från IKEA med induktionshäll och inbyggd kyl/frys. Helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin.

Elinegård, Limhamn

Utmed kanten vid Kalkbrottet på Limhamn växer den helt nya stadsdelen Elinegård fram. Här bor du nära Malmö city, Limhamns mysiga centrum och det skånska landskapet.

Hässelby Villastad, Stockholm

I sköna gröna Hässelby Villastad bland radhus och villor växer våra nya kvadratsmarta och miljöanpassade hyresrätter fram. 

Telestaden, Farsta

Nära skog och sjö, men ändå bara tjugo minuter från city, ligger Farsta. Här bygger vi Telestaden, en helt ny stadsdel där människor möts och trivs i klassisk miljö.

Kongahälla, Kungälv

I den nya stadsdelen Kongahälla finns allt du behöver för att trivas. Restauranger, köpcentrum och ett nytt resecentrum som tar dig dit du vill. Här intill bygger vi kvadratsmarta lägenheter.

Flatås, Göteborg

Bland 60-talshusen i Flatås har det alltid varit enkelt att trivas. Här bygger vi 100 hyresrätter i olika storlekar, med kvadratsmarta lösningar och grönskande innergårdar. Balkonger och uteplatser bidrar till trivseln och hiss i alla hus gör lägenheterna tillgängliga för alla.