Som medlem får du förtur

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostadsrätter. Det betyder att du får välja och kan köpa lägenhet innan den allmänna försäljningen startar. Och det är bara en av alla fördelar med att välja ett helt nybyggt hem från Ikano Bostad. Gå med i Ikano Förmån och upptäck dem, du med!

Bli medlem

För att bli medlem behöver du vara 18 år. Är du medlem i IKEA FAMILY är medlemskapet i Ikano Förmån gratis, annars kostar det 200 kr per år.

Så här funkar medlemskapet

Som medlem får du förtur till våra kommande bostadsrätter, nyhetsbrev om våra nya bostadsrättsprojekt och inloggning till Mina sidor för Ikano Förmåns medlemmar. Som inloggad medlem kan du hantera dina förtursanmälningar och köpanmälningar.

Det här får du som medlem

  • förtur till våra kommande bostadsrätter
  • tillgång till Mina sidor där du kan hantera dina förtursanmälningar på kommande bostadsrättsprojekt och köpanmälningar på tillhörande bostadsrätter. Du kan även hantera dina intresseanmälningar på redan säljstartade projekt och bostadsrätter.
  • digitalt medlemsbrev till din mejl om våra nya bostadsprojekt
  • medlemserbjudanden

För att ta del av ett medlemserbjudande krävs det att du är inloggad på Mina sidor samt att du klickar på länken tillhörande erbjudandet. Logga in till Ikano Förmån

Förtur till nya bostadsrätter

Som medlem i Ikano Förmån kan du anmäla förtur till alla våra kommande bostadsrättsprojekt. Det betyder att du får välja och köpa lägenhet innan den allmänna försäljningen startar. Har du gjort en förtursanmälan för ett bostadsrättsprojekt kan du sedan göra en eller flera köpanmälningar på de bostadsrätter du tycker är intressanta.

Turordning för köp

När det är dags för köp görs turordningen upp. Turordningen baseras på medlemsdatumet i Ikano Förmån. Är det du som har varit medlem längst i Ikano Förmån är det även du som får välja lägenhet först – så länge du har gjort både en förtursanmälan till bostadsrättsprojektet och en eller flera förköpsanmälningar på de bostadsrätter du tycker är intressanta. Förtursanmälningar och köpanmälningar gör du enkelt genom att vara inloggad in på Mina sidor.

Mina sidor för Ikano Förmåns medlemmar

Som medlem kan du logga in till Ikano Förmån och Mina sidor på vår hemsida. Där kan du hantera dina förtursanmälningar på våra kommande bostadsrättsprojekt och köpanmälningar på tillhörande lägenheter. Dina köpanmälningar på lägenheter är inte bindande men ger dig möjligheten att prioritera dina val innan det är dags för köp.

Som inloggad kan du även hantera dina intresseanmälningar på redan säljstartade bostadsrättsprojekt.

Bostadsrätter släpps till medlemmar först

Bostadsrätterna tillhörande ett bostadsrättsprojekt släpps alltid först till medlemmar som har gjort en förtursanmälan i tid. Du kan då lämna en eller flera köpanmälningar på de bostadsrätter du tycker är intressanta.

När du är inloggad på Mina sidor kan du redigera dina personliga uppgifter så som adress, telefonnummer, lösenord m.m. Som medlem kan du också ta del av erbjudanden på Mina sidor. För att ta del av ett erbjudande krävs det att du är inloggad på Mina sidor samt att du klickar på länken tillhörande erbjudandet.

Nyhetsbrev

Du som medlem får vårt medlemsbrev direkt in till din inkorg. Då får du veta vilka bostadsrättsprojekt vi har på gång, inbjudan till visningar och annat smått och gott.

Läs villkoren för Ikano Förmån

Hitta ditt nya hem

En Ikanolägenhet är noga genomtänkt från golv till tak. En kvadratsmart bostad som är byggd för att du ska få ut så mycket som möjligt av ytan.

Att köpa bostadsrätt

Mycket är nytt första gången du ska köpa en nybyggd bostadsrätt. För att göra det enkelt för dig har vi gjort en lista med det viktigaste att tänka på.